P.M. | 2. 11. 2022, 17:41

Znana hollywoodska igralka o hudi bolezni: "Imela sem znake, ko bi le takrat vedela ..."

Profimedia

Nekoč ena najlepših zvezdnic se bori z multiplo sklerozo. V intervjuju je iskreno spregovorila o tem, na kaj ni bila dovolj pozorna, preden so ji postavili diagnozo.

Christina Applegate je poleti praznovala 50. rojstni dan, ob tej priložnosti je na družbenih omrežjih odkrito spregovorila o multipli sklerozi, s katero se bori že nekaj časa. "Da, imam 50 let. In imam multiplo sklerozo. Bolezen je res huda, vsem vam pošiljam veliko ljubezni, mnogi trpite in mislim na vse vas. Upam, da bomo zbrali moč, da dvignemo glave. Moja je danes na blazini. Ampak se borim," je zapisala.

Podporo so ji izkazali številni kolegi in oboževalci, ki jih je igralka prosila, da v teh težkih časih spoštujejo njeno zasebnost. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by christina applegate (@officialchristina_applegate)

Pred dnevi je intervjuju za The New York Times spregovorila o snemanju tretje sezone Netflixove serije Dead to Me (Zame si mrtev). Med drugim je povedala, da je že pred leti imela znake bolezni, enkrat pa je med snemanjem ene od sezon serije celo izgubila ravnotežje.

"Želim si bi, da bi bila bolj pozorna, ampak kako bi lahko vedela?" je povedala igralka. Ko so ji odkrili bolezen, so producenti nanizanke za pet mesecev prekinili snemanje, da se je lahko začela zdraviti. "Morala sem to predelati, izgubila sem del sebe. Vzelo mi je čas," poroča The New York Times.

Profimedia

"Ne morem hoditi brez palice. To bo prvič, da me bo kdo videl takšno, kot sem. Zredila sem se za 18 kilogramov in ne morem hoditi brez palice. Želim, da ljudje to vedo," je še dodala in izjavila, da je želela narediti ta intervju pred izidom tretje sezone, da bi gledalci razumeli, zakaj se je spremenila. 

Christina se je pred tem borila z rakom dojke in leta 2008 prestala dvojno mastektomijo.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu