R. K. | 22. 9. 2022, 18:39

V Piranu z avtom drvel čez teraso gostinskega lokala, slišalo se je streljanje

Bobo/PS/Youtube/Regional/fotomontaža

Mirno primorsko mestece so pretresli prizori, kakršnih tam še niso doživeli.  

Ko je proti piranskemu gostinskemu lokalu ob morju pridrvel črn avtomobil in se z veliko hitrostjo zapeljal čez zunanjo teraso, je marsikomu zastal dih. Vozilo je pri tem podiralo vse pred seboj. Posnetek akcijskega dogajanja je že zaokrožil po spletu.

Čeprav je prizor pretresljiv, pa na srečo ni šlo za kak tragičen dogodek, temveč v idiličnem slovenskem primorskem mestecu poteka snemanje akcijskih prizorov novega Netflixovega filma, pri katerem sodelujejo tudi zvezdniška imena kot je Halle Berry

Slišati je streljanje, gostje bežijo

Posnetek, ki se je pojavil v javnosti, je nastal med snemanjem kaskaderskih kadrov najnovejšega akcijskega filma režiserja Juliana Farina, ki ga snemajo tudi pri nas. Na posnetku je videti pregon po cesti ob morju, kjer stojijo tudi gostinski lokali. Najprej izza ovinka pridrvita dva motorista, za njima pa še črn avtomobil, ki zapelje naravnost na teraso lokala. 

Na posnetku je slišati streljanje. Vidimo bežeče goste, ki panično iščejo zaklonišče ter moškega s črno aktovko, ki pred preganjalci pobegne s terase in pri tem pade. Prvi so ga objavili pri spletnem mediju Regional.

V filmu z naslovom Our Man from Jersey bodo poleg Hale Berry med drugim nastopili še Jackie Earle Haley, Jessica De Gouw in Adewale Akinnouye-Agbaje. Snemanje v Piranu, kjer ob tem velja poseben prometni režim, bo potekalo do 4. oktobra.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.