A. Kl. | 19. 1. 2022, 17:30

(FOTO) Elegantna Kendall Jenner: Brezhiben slog tudi na smučišču

Profimedia

Kendall Jenner, najbolj dolgonoge članice klana Kardashian, smo bolj vajeni na modnih brveh ali pod kalifornijskim soncem, a si vsako leto rada privošči tudi nekaj zimske idile.

Tudi ta smučarska sezona ni izjema, elegantna temnolaska se te dni predaja zimskim radostim na snegu skupaj s prijatelji v modnenem letovišču Aspen v zvezni državi Kolorado.

Ne spreglejte: Kendall Jenner za poroko prijateljice izbrala drzno obleko, ki je več pokazala kot pa skrila

Kar težko si je predstavljati, koliko prtljage ima s seboj 26-letna zvezdnica, ki ohranja brezhiben slog tako na smučišču kot na popoldanskih sprehodih po idiličnem mestecu sredi gora.

Profimedia

Na belih strminah kljub paru velikih črnih sončnih očal, ki jih je nato zamenjala za smučarska, prav tako črna, ni ostala neopažena v kombinaciji črne opreme in srebrne bunde.

Profimedia

Naslednji dan je iz svoje - milo rečeno - odlično založene omare izbrala kombinacijo belih hlač in rumene smučarske jakne.

Profimedia

Paparacom ni ubežala niti na sedežnici, kjer so jo ujeli v družbi prijateljev - med njimi je bil tudi njen domnevni fant, maneken Fai Khadra, ki pa za razliko od Kendall ne deska, temveč smuča.

Profimedia

Ko nista bila na smučišču, so ju radovedneži spremljali tudi med nakupovalnim izletom. Kendall so pričakali tudi pred restavracijo Matsuhisa, z večerno opravo v obliki plašča iz (vsaj na videz) pravega krzna je dvignila kar nekaj obrvi tistih, ki se zavzemajo za dobrobit živali.

Profimedia

Kendall Jenner z zimskimi počitnicami ohranja dolgoletno družinsko tradicijo, saj je v Aspen že od malih nog potovala z mamo Kris in očetom Bruceom (od leta 2015 Caitlyn), mlajšo sestro Kylie ter polsestrami in polbratom iz materinega prejšnjega zakona z Robertom Kardashianom: Kourteney, Kim, Khloe in Robom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.