Ž.A. | 11. 1. 2022, 17:49

Kendall Jenner za poroko prijateljice izbrala drzno obleko, ki je več pokazala kot pa skrila

Profimedia

Splet je preplavila fotografija obleke, ki jo je za prijateljičino poroko izbrala uspešna manekenka in članica klana Kardashian-Jenner - 26-letna Kendall Jenner. Splet je razdvojen - je obleka primerna za poroko?

Družbena omrežja je postavila na noge!

Kendall Jenner je uspelo razburiti družbena omrežja po tem, ko je za poroko prijateljice Lauren Perez novembra nosila drzno obleko. Vrstili so se številni komentarji, ki so pisali, da je neprimerno, da kot gostja nosi takšno obleko, ki pritegne ogromno pozornosti.

Vas zanima tudi: Dvojčici Olsen po smrti svojega tv-očeta "globoko užaloščeni", John Stamos "v šoku"
Končno se je oglasila nevesta

"Neprimerna obleka na poroki @kendalljenner. Nerodno mi je zate," je zapisal en uporabnik. Nekaj oboževalcev se je sicer postavilo v bran manekenki, in sicer: "Če se nevesta ne briga, zakaj briga vas? Sprostite se!"

Nevesta Lauren in Kendall sta končno reagirali na vsa sporočila. Razpravo je ponovno spodbudila Lauren, ko je pred kratkim delila nekaj utrinkov z njenega poročnega dne.

Nato je reagirala Lauren: "Povej jim! Izgledala je osupljivo in resnično mi je bila všeč!" Kmalu ji je odgovorila Kendall: "Več kot očitno sem te prosila za odobritev. Obožujem poroko na plaži," je zapisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by çaklıtmag (@karamellicikolatm)

Kendall imela tudi druge stajlinge

Kendall ni nosila le črne obleke, vendar je oblekla tudi nekaj bolj tradicionalnega. Kot družica je oblekla modro svileno obleko.

Preberite tudi: Končno razkrili resničen VZROK SMRTI legendarne Betty White

Vir: usmagazine.com

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.