N. V. | 1. 12. 2022, 11:20

FOTO: Po klofuti na Oskarjih se je Will Smith samozavestno vrnil na rdečo preprogo

Profimedia

Hollywoodski zvezdnik si poskuša na novo zgraditi kariero. Udeležil se je premiere njegovega novega filma in se tako prvič po incidentu pokazal na rdeči preprogi.

Will Smith se je vrnil na rdečo preprogo za premiero svojega novega filma Emancipacija v Los Angelesu, in sicer osem mesecev po tem, ko je na odru udaril voditelja Oskarjev Chrisa Rocka.

Slavna družina 54-letnika – vključno z ženo Jado Pinkett Smith ter otroki Treyjem, Willow in Jadenom – se je z njim sprehodila po preprogi in jasno dala vedeti, da mu stoji ob strani.

Profimedia

Opravičilna turneja

Hollywoodski zvezdnik se je v zadnjih tednih podal na 'opravičilno turnejo', medtem ko je promoviral svoj novi film. Večkrat je povedal, da želi svojo kariero vrniti na pravo pot.

Profimedia

Smith, ki mu je Akademija po incidentu, ki ga je predvajala televizija, izrekla 10-letno prepoved nastopanja, je za fotografe samozavestno poziral. Kako naj ne bi, ko pa se je lani lotil vadbe, ker je bil odločen, da bo opustil "očetovsko telo" in prišel v "najboljšo formo svojega življenja", poroča Daily Mail. Sadovi igralčevega vztrajanja so vidni, saj je na dogodku bil videti fantastično.

Profimedia

Smith je bil urejen in naokoli je paradiral v rjavih usnjenih klasičnih čevljih. Nosil je oprijeto tridelno obleko kostanjeva barve, ki jo je kombiniral z bledo rožnato srajco. Videti je bil dobre volje in zdelo se je, da uživa ob vrnitvi na rdečo preprogo.

Osupnila tudi njegova žena

Njegova največja podpornica, žena Jada, je osupnila opazovalce v čudoviti beli obleki, ki je razkazovala njene mišičaste noge.

Profimedia

Del obleke se je vlekel za njo, ko se je sprehajala in pozirala pred fotografi. Obula je srebrne pete s paščki.

Profimedia

Videz je dopolnila s srebrnim nakitom, vključno z neštetimi zapestnicami, bleščečimi izstopajočimi prstani in uhani.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.