R.S. | 24. 5. 2023, 12:35

Gisele Bündchen ima sestro dvojčico (videti je fantastično)

Profimedia

Brazilka izhaja iz velike družine, nikoli pa ni skrivala, da naravnost obožuje svojo sestro, ki se je rodila skupaj z njo. 

Gisele Bündchen ima sestro Patricio, ki je njena dvojčica. 42-letnici sta nerazdružljivi, manekenka pa je dejala, da je njena "druga polovica". Nedavno sta se skupaj pojavili na gala prireditvi Luz Alliance Gala v korist brazilske fundacije. 

"To je bila moja prva gala prireditev, ki je ne bi mogla izpeljati brez sestre Pati, ki je v sodelovanju z brazilsko fundacijo vestno sodelovala pri organizaciji tega posebnega večera," je Bündchenova po prireditvi povedala People. "Bilo je zelo posebno, da je bila nocoj tukaj. Tako kot vsak dan se je zelo trudila pri organizaciji tega dogodka."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen Daily ⭐️ (@_giseledaily_)

Patricia je menedžerka supermanekenke in skrbi za njene posle v Braziliji. "Vedno mi stoji ob strani, tako kot jaz stojim njej. Zaupava si in vedno si želiva najboljše druga za drugo, kar je neprecenljivo. Moja družina je zame vse in moji sestri sta moji najboljši prijateljici, čeprav se včasih ne strinjamo. Družina je tista, ki nam daje temelje, je naš največji učitelj in nam pomaga postati to, kar smo," je na dogodku povedala Gisele.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.