A. B. | 18. 9. 2022, 20:41

Bojan Cvjetićanin z navihano razglednico s počitnic: pokazal je svojo skrito tetovažo

Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljen slovenski pevec skupine Joker Out si je privoščil zaslužene počitnice. Le kam se je odpravil ... 

Bojan Cvjetićanin je na slovensko sceno kot pevec skupine Joker Out prodrl skoraj čez noč in s svojim glasom navdušil mnoge oboževalke in oboževalce, ki napolnijo še tako velika odrska prizorišča, kot so bile nedavno tudi Križanke. 

Po koncertni turneji in nič več skriti želji po predoru na balkansko in kasneje svetovno glasbeno sceno je pevec v nedavnem intervjuju za naš portal razkril: "Naša velika želja in inspiracija je širiti svoje glasbeno popotovanje še na Balkan. Dejansko je na Balkanu, ki je bil včasih meka rock 'n' rolla, ta scena popolnoma zamrla. Upal bi si trditi, da je od držav nekdanje Jugoslavije Slovenija daleč najbolj ugodna za glasbenike vseh zvrsti, razen za turbofolk izvajalce. Zdi se mi, da je tam ena velika vrzel, kar se tiče tega 'lajva' in tudi njim manjka mladih bandov in zanimivih izvajalcev." 

A pred vnovičnim vstopom na odre si je pevec privoščil odmor in delil tudi fotografijo v kopalkah, ki je mnoge oboževalke navdušila.  

Aleksandra Saša Prelesnik

Fotografija v kopalkah z navihanim sporočilom

Cvjetićanin je na Instagramu delil fotografijo iz Banjaluke v Srbiji, kamor se je odpravil na kratek premor pred vnovičnim koncertiranjem s skupino. Sicer je na Instagramovih zgodbah že delil nekaj utrinkov, kako je prisluhnil lokalnim glasbenikom in ob tem tudi zelo užival, a je oboževalke navdušil s fotografijo v kopalkah, na kateri kar v vodoravnem položaju skače v vodo.

Izgleda skoraj, kot da bi ležal na kavču, njegovi lasje pa plapolajo v vetru od skoka. Ob fotografiji je pripisal "Poljubčki z dopusta." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Vidimo pa lahko tudi, da ima na stegnu prav posebno tetovažo. Kljub temu, da se je ne vidi najbolje, gre za tetovažo gramofonske plošče s skladbo z naslovom Umazane misli, ki velja za eno najbolj priljubljenih in poslušanih pesmi skupine. Približano fotografijo tetovaže je sicer enkrat že delil na Instagramu. 

Instagram/Bojan Cvjetićanin

Pred kratkim so izdali album Demoni, kakšni pa so nadaljnji načrti skupine Joker Out?

V nedavnem intervjuju za naš portal so člani ljubljanske zasedbe spregovorili tudi o svojem novem albumu Demoni, pevec skupine pa je prav tako namignil, da eno leto zagotovo ne bo treba čakati na novo pesem.

Na fotografiji manjka Jure Maček (bobnar).

Na fotografiji manjka Jure Maček (bobnar).

Aleksandra Saša Prelesnik

Temu je pritrdil tudi Martin Jurkovič (bas kitarist) in oboževalcem le pustil nekaj upanja: "Jaz sem ravno razmišljal, da ni dvakrat za reči, koliko bomo motivirani, ko bomo vsi skupaj, da se zna še kaj zgoditi," in dodal: "Mogoče bo kaseta (smeh)." Po odmoru imajo člani skupine cilj napolniti Stožice. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.