8. 7. 2022, 16:02

Bojan Cvjetićanin iz Joker Out s svetovno zvezdnico v zaodrju Exita

Profimedia

Na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu se je začel največji srbski glasbeni festival - Exit. 

Na glavnem odru je bila glavna zvezda raperka Iggy Azalea, ob njej pa je nastopila naša pevka Senidah

Obiskovalci Exita so lahko slišali slovenski pop-rock band Joker Out, katerega pevec Bojan Cvjetićanin je z navdušenjem objavil zgodbo na Instagramu, kako se v zaodrju druži s slavno avstralsko raperko. 

Instagram/Bojan Cvjetličanin

Kdo je Iggy Azalea?

Amethyst Amelia Kelly, bolj znana kot Iggy Azalea, je avstralska raperka. Pri 16 letih se je preselila iz Avstralije v ZDA, da bi nadaljevala glasbeno kariero. Azalea si je javno priznanje prislužila po tem, ko je na YouTubu objavila videospota za njeni pesmi Pussy in Two Times, ki sta hitro postali priljubljeni.

Azalea je kmalu zatem podpisala pogodbo z založbo Grand Hustle ameriškega raperja T.I. in izdala svoj debitantski mixtape Ignorant Art (2011).

Azaleina priznanja vključujejo dve ameriški glasbeni nagradi, tri glasbene nagrade billboard, glasbeno nagrado MTV video, nagrado people's choice, štiri nagrade teen choice in štiri nominacije za nagrado grammy.

Azalein uradni YouTube kanal je do zdaj zbral 3,4 milijarde ogledov, pri čemer ima 15 videoposnetkov več kot 100 milijonov ogledov. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.