J. Z. | 13. 7. 2022, 15:42

Carlos Santana se je oglasil po nesrečnem dogodku na koncertu

Profimedia

Legendarni mehiško-ameriški kitarist je na zadnjem koncertu pošteno prestrašil svoje oboževalce, ko se je zgrudil med nastopom. Zaradi tega je moral spremeniti tudi načrte za prihodnje dni, čeprav si tega ni želel.

Carlos Santana je moral odpovedati šest koncertov v okviru turneje Supernatural 2022 Tour: Santana + Earth + Wind & fire. Njegova ekipa je na Instagramu sporočila, da so zdrvaniki 74-letniku priporočili, da še nekaj časa počiva. 

Santana se je pred kratkim zaradi izčrpanosti in dehidracije zgrudil na odru med koncertom. Sedaj bo po priporočilu zdravnika počival še približno 10 dni, nato pa nadaljeval s koncertno turnejo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Santana (@carlossantana)

Neljubi dogodek se je zgodil v mestu Clarskon v ameriški zvezni državi Michigan, kjer je Santana nastopil prejšnji torek. Potem ko je na odru nenadoma izgubil zavest, je bil koncert prekinjen, glasbenika pa so odpeljali na ugenco.

Potrebuje počitek

"Carlos se počuti dobro in nestrpno pričakuje povratek na odre. Potrebuje le nekaj počitka," je sporočila njegova ekipa. 

Profimedia

Z zdravstvenimi težavami se je Santana soočal že lansko leto, ko je moral zaradi nepričakovane operacije srca odpovedati več nastopov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.