R. K. | 6. 7. 2022, 12:33

Carlos Santana se je med nastopom zgrudil: odpeljali so ga na urgenco

Profimedia/Twitter/Roop Raj/fotomontaža

Slavni kitarist je na enem od svojih nedavnih koncertov omedlel na odru, s čimer je dodobra prestrašil svoje oboževalce.

Carlosa Santano so odpeljali v bolnišnico, kjer trenutno okreva. Razloga za izgubo zavesti naj bi bila izčrpanost in dehidracija. Glasbenikovi tiskovni predstavniki so sporočili, da je njegovo počutje dobro.

Profimedia

Glasbenika so v bolnišnici obdržali na opazovanju

Neljubi dogodek se je pripetil v mestu Clarskon v ameriški zvezni državi Michigan, kjer je Santana nastopil v torek. Potem ko je na odru nenadoma izgubil zavest, je bil koncert prekinjen, glasbenika pa so odpeljali v urgentni center najbližje bolnišnice, kjer so ga obdržali na opazovanju. Oboževalci so si oddahnili šele, ko so njegovi tiskovni predstavniki sporočili, da se glasbenik počuti bolje.

Z zdravstvenimi težavami se je soočal že lani

Kmalu po dogodku so po spletu zaokrožili posnetki, na katerih je videti kitarista, kako v spremstvu skupine ljudi zapušča oder. Ameriški mediji poročajo, da so šokirani oboževalci na prizorišču koncerta ostali še nekaj časa po tem, ko so kitarista odpeljali v reševalnem vozilu. Za The Detroit News je ena od obiskovalk med drugim povedala, da se je med sprehajanjem po odru "kar naenkrat zgrudil".

Z zdravstvenimi težavami se je Santana soočal že lansko leto, ko je moral zaradi nepričakovane operacije srca odpovedati več nastopov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.