N. V. | 3. 7. 2022, 20:35

FOTO: Slovenska pevka potrebovala nujno medicinsko pomoč, a vseeno nastopila

Posnetek zaslona Instagram David Amaro/Posnetek zaslona Instagram Ines Erbus/fotomontaža
FOTO: Slovenska pevka potrebovala nujno medicinsko pomoč, a vseeno nastopila (foto: Posnetek zaslona Instagram David Amaro/Posnetek zaslona Instagram Ines Erbus/fotomontaža)

Znana slovenska pevka je tik pred koncertom hudo zbolela. Kljub temu da so ji na pomoč morali priskočiti reševalci, je vseeno stopila na oder in zapela za svoje oboževalce.

Slovenska pevka Ines Erbus je tik pred koncertom na dogodku Bazeni energije na Ptuju obležala v postelji po zastrupitvi s hrano.

Posnetek zaslona Instagram Ines Erbus

Uro pred nastopom je bruhala, na pomoč pa so jih priskočili tudi reševalci, ki so jo obiskali v hotelski sobi, je svojim oboževalcem sporočila v Instagram zgodbi (ang. story).

Posnetek zaslona Instagram David Amaro/fotomontaža

Požrtvovalni nastop

Kljub temu, da se je pevka slabo počutila, je vseeno stopila na oder in odpela vsaj katero od svojih pesmi.

Iz zagate jo je rešil njen dobri glasbeni prijatelj David Amaro, ki je prevzel začetek koncerta in po besedah Slovenskih novic zbrane zabaval z odlično energijo.

Posnetek zaslona Instagram David Amaro/Posnetek zaslona Instagram Ines Erbus/fotomontaža

"Na koncu ji je le uspelo priti gor, pa sem plesal kar za oba (kar ni problem zame)," je zapisal pevec, Erbusova pa se mu je zahvalila, "da je vskočil".

Posnetek zaslona Instagram Ines Erbus

Čeprav je na začetku nastopa pevka bila še prešibka, da bi stala, in je zato prvih nekaj pesmi odpela sede, ji je vzdušje oboževalcev kaj kmalu vlilo moč, da je pozabila na zastrupitev in zaplesala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.