Ž.A. | 26. 5. 2022, 08:13

FOTO: Ko je Luka iz 2CELLOS na oder povabil gosta presenečenja, se je občinstvo raznežilo kot že dolgo ne

Profimedia

V sklopu poslovilne turneje sta se ustavila tudi v Sloveniji in kar dvakrat razprodala Stožice.

Svetovno znan glasbeni dvojec 2CELLOS

Slovenski čelist Luka Šulić in hrvaški čelist Stjepan Hauser navdušujeta praktično po vsem svetu. V sklopu velike svetovne turneje, ki je hkrati tudi njuna poslovilna turneja, ko ju bodo oboževalci še zadnjič videli skupaj na velikih odrih, sta napolnila vse velike, svetovno znane dvorane, med drugimi v tem tednu tudi dvakrat Stožice.

"Velika svetovna turneja je vrhunec vsega, kar sva skupaj dosegla kot 2CELLOS. To bodo res največji in najbolj spektakularni koncerti doslej, ko bova nastopila pred največjim občinstvom po vsem svetu. Skupaj smo se povzpeli na goro in dosegli vrhunec tega, kar lahko naredimo skupaj. Te turneje se oba zelo veseliva, saj sva vanjo vložila vse, kar sva se naučila ob skupnem igranju. Koncerti bodo zelo intenzivni, saj se bodo tresla tla, pesmi bodo čustvene, ganljive in spektakularne. Oboževalcem po vsem svetu, tudi v Sloveniji, bova postregla vse, potem pa se 2CELLOS poslavlja s svetovnih odrov. Ste pripravljeni praznovati z nama?!" sta v enem izmed intervjujev dejala Luka in Stjepan.

Luka Šulić na domačih tleh in s presenečenjem v žepu

Ni skrivnost, da Luka prihaja iz Maribora, vendar je na prvem koncertu, ki je bil 25. maja, dejal, da je lepo biti doma, četudi stoji v ljubljanskih Stožicah. Pri tem se je Stjepan pošalil, da ga v Ljubljani oboževalci zagotovo ne bodo tako vzljubili, kot bi ga v Mariboru, vendar je občinstvo kaj kmalu pokazalo, da je njihov.

Luka je proti koncu koncerta poprijel za mikrofon in dejal: "Moram vam povedati, da je danes prvič na koncertu moj najstarejši sin Val. Val, kje si? Pobegnil je v zaodrje! (smeh)" Sekunde po tem se je Val res vrnil in kamera je ujela njegov prisrčen, navihan nasmeh.

Ampak to še ni vse. Na koncertu je na oder poklical Vala in ga dvignil na ramena. Skupaj s Stjepanom so mahali in zapustili oder.

osebni arhiv

Luka ima z ženo Tamaro Šulić tri otroke. Najstarejši je Val, nato sta se razveselila hčerke Hane in še sina Lea, ki se je rodil marca lani.

Ob rojstvu tretjega otroka je zapisal: "Včeraj se je tukaj, v najinem domu, rodil najin tretji čudež mali deček Leo. Tako zelo sem ponosen na svojo lepo, močno, špartansko ženo Tamaro. Naj se kaos začne!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Včasih na Instagramu deli prikupne trenutke z njima. Na zgornji fotografiji vidimo, kako mu starejša dva otroka pomagata pri ustvarjanju nove glasbe, spodnja fotografija pa prikazuje, kako so se odpravili na počitnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Kaj niso prisrčni?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.