A. B. | 17. 9. 2022, 21:36

Jelena Rozga nič več skrivnostna: izpolnila se ji je srčna želja

Instagram/Jelena Rozga

Svoje oboževalce je na skrivaj neizmerno presenetila, a sama pravi, da se je zanašala le na svoje srce. 

Mirno in tiho, brez medijskih objav, hrvaška pevka Jelena Rozga že mesece pridno dela na novem albumu. Nekaj kar bi lahko bil samo nov CD Jelena opisuje z izpolnjenjem največje želje.

O tem je dolgo le sanjala 

Projekt o katerem je dolgo samo sanjala, bo kmalu lahko predstavila javnosti. Ljubitelji njenih starih pesmi bodo zagotovo navdušeni, saj je izjemna vokalistka kar devetnajst svojih pesmi pripravila v akustični verziji. Glede na odzive po izidu prve pesmi, bo zagotovo vokalno navdušila tudi tiste, ki do sedaj niso bili njeni oboževalci. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Ko je izbirala pesmi se je Rozga zanašala samo na svoje srce, zato je tudi naslov albuma "Minut srca mog", ki je simbolično povezan z istoimenskim megahitom iz leta 1996.

Ta album je Jelena posnela za svojo dušo in kot darilo svoji zvesti publiki v upanju, da bodo iskrene emocije prepoznali čisto vsi, ki mu bodo prisluhnili. 

Priredbe hitov pod taktirko zanjo najljubših 

Tudi pri izbiri soustvarjalcev albuma se je hrvaška diva odločila prisluhniti občutkom. Prvič je tokrat producentsko vlogo zaupala Srđanu Sekuloviću, ki je odgovoren za aranžmaje. 

Prva pesem iz albuma je priredba hita "Zar je ljubav spala na to", ki ga je Jelena v originalu odpela pred več kot 20 leti s Tifom, nekdanjim pevcem skupine Bijelo Dugme. Usoda pa jo je tokrat spojila z Matijo Cvekom, izjemnim vokalistom in enim izmed najpopularnejših mladih pevcev na Hrvaškem. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Uresničiti si želi še en del sanj

Poleg izida novega albuma je pred Jeleno še en izziv oziroma uresničitev še enega dela sanj. In to je velika dvoranska turneja! Ta bo nosila ime albuma, začne se že letos, 17. decembra, v Areni Zagreb

Petar Vilovic Krajacic

Jelena je bila pred 11 leti prva ženska izvajalka, ki je uspela napolniti največjo dalmatinsko dvorano in na isti datum, točno 12 let kasneje 11. februarja, 2023 bo svoj uspeh zagotovo ponovila. 

Pesmi "Zar je ljubav spala na to" v akustični priredbi lahko prisluhnete na spodnji povezavi:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.