A. B. | 31. 8. 2022, 11:54

Jelena Rozga v objemu znanega pevca: "Želela sem samo njega!"

Instagram/Jelena Rozga

Hrvaška pevka, nad katero so navdušeni tudi slovenski oboževalci, je delila fotografije, ki so prebudile ogromno vprašanj o tem, ali se je med njima razplamtela ljubezen. 

45-letna pevka Jelena Rozga po razhodu s priznanim violončelistom Stjepanom Hauserjem javno ni nikoli spregovorila o svojem ljubezenskem razmerju. Večkrat pa so se sicer že pojavila namigovanja o tem, da naj bi bila na sveže zaljubljena.

Govorice je tokrat sprožila tudi sama, ko je na Instagramu objavila fotografijo s hrvaškim pevcem in tekstopiscem Matijo Cvekom. Ta je pozornost v javnosti prvič požel s pesmijo Visine (v prevodu Višine). 

Objavila fotografijo s prav posebnim posvetilom 

Na Instagramu je hrvaška pevka objavila njuno skupno fotografijo, zaradi katere so mnogi oboževalci sprva menili, da gre za novo ljubezen. A temu naj po njunih besedah ne bi bilo tako.

Čeprav v uvodnih besedah ob njeni fotografiji preberemo "Želela sem si samo njega," v nadaljevanju pojasni, da si je z njim želela sodelovati na glasbenem področju. Privolil je namreč v to, da bosta sodelovala pri ustvarjanju nove akustične pesmi z naslovom "Ali je na to padla ljubezen." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Namigovanja sprožil tudi on 

Prva namigovanja o novi ljubezni je sicer na Instagramu sprožil prav Cvek, še glasnejša preizpraševanja njunega odnosa pa je sprožil komentar pevke. Cvek je objavil podobno fotografijo kot Rozga in ob njej zapisal: "Ko te prelepa Rozga k skupnemu sodelovanju pri novi pesmi, greš, posnameš in jo objemaš tako dolgo, kot le lahko." 

Pod komentarji pa se je oglasila tudi pevka, ki je zapisala: "Ljubim," k temu pa priložila tudi čustveni simbol srčka in poljuba. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.