A. B. | 31. 8. 2022, 11:26

Severinina mama o pretepu med sestrama: "To ni bilo prvič, da jo je prijavila!"

Instagram/Severina

Hrvaška pevka in njena sestra Marijana nista bili vedno v slabih odnosih. Pevko je namreč tudi podprla v boju za skrbništvo nad sinom, zdaj pa jo je zaradi domnevnega nasilja prijavila policiji.

Severino Vučković je sestra Marijana Popović prijavila na policijo zaradi fizičnega nasilja, ki naj bi se dogajalo na domu njune mame. Kasneje so jo na zagrebškem letališču policisti tudi ovadili, a je bila po podaji izjave na policiji, odpuščena na prostost. 

"Po Severininem opisu dogodka, je Severini telesne poškodbe zadala Marijana Popović, in ne obratno. Strgala ji je ogrlice z vratu in zlomila mobilni telefon. O tem obstajajo materialni dokazi, medicinska dokumentacija in priče. Pričakujem, da bo proti Marijani uveden postopek na podlagi Severinine kazenske ovadbe," je pojasnila njena ekipa za odnose z javnostmi. 

V zvezi z dogodkom se je oglasila tudi Ana Vučković, Severinina mama, ki je za Večernji list povedala, da to ni prvič, da je Marijana na policijo prijavila svojo sestro: "Marijana je s prijavo presenetila, a ni prvič, da je svojo sestro prijavila na policijo," je rekla, a nadaljnje tovrstnih prijav ni komentirala. 

A Marijana se sicer v medijih ni pojavila prvič, je pa bila prav ona tista, ki je močno zagovarjala to, da je hrvaška pevka dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

Dnevnik.hr

V medijih se je Marijana pojavila že leta 2010 

Leta 2010 se je Marijana pojavila v medijih, ko je javno protestirala proti gradnji nakupovalnega centra v Splitu. Protest je utemeljevala v tem, da je zgrajen na zemljišču, ki je v lasti njene družine.

Severina se njenemu uporu ni pridružila, kar naj bi ji sestra po besedah mame tudi zamerila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Na pevkino stran je stopila tudi v boju za skrbništvo nad sinom 

Odnos med sestrama ni bil vedno tak, kot ga lahko v javnosti spremljamo v zadnjih letih. V času, ko je Severina še bila poročena s partnerjem Igorjem Kojićem sta veliko časa tudi preživeli skupaj. Prav zato jo je sestra Marijana tudi podprla v večmesečni bitki za skrbništvo nad sinom Aleksandrom proti Milanu Popoviću, ki ga je nedavno tudi dobila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Takrat je tudi javno spregovorila o tem, kako hudo ji je, ko ne vidi svojega nečaka: "Kot teta sem prikrajšana, da vsaj včasih vidim Aleksandra, ko je pri očetu v Beogradu. Komu naj se pritožim glede Milana Popovića, katero sodišče bi ugodilo moji pritožbi?" je sporočila in dodala, da je Popoviću tudi pisala, da bi nečaku rada prinesla darila. 

Poleg Marijane ima Severina še sestro Zdenko, s katero prav tako nista v dobrih odnosih. Leta 2015 se namreč tudi ni udeležila njene poroke z Igorjem Kojićem. Doslej z njene strani še ni bilo izjave o incidentu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.