R. K. | 29. 5. 2023, 10:17

FOTO: Joker Out močno razvneli oboževalke na Hrvaškem (na oder so deževali modrčki in ženske spodnjice)

Profimedia/instagram/gregorzalokar/fotomontaža

Slovenski evrovizijski predstavniki postajajo vse bolj vroče glasbeno ime tudi v tujini.

Ena najbolj zaželenih slovenskih glasbenih skupin ta hip ne navdušuje le domačega poslušalstva, temveč vse večje uspehe žanjejo tudi v tujini. Odkar so se prebili na Evrovizijo, so zgolj na Instagramu pridobili več kot 100.000 novih sledilcev. Ob njihovem zadnjem nastopu v Zagrebu pa so med hrvaškimi oboževalkami skupine povzročili pravo evforijo.

Profimedia

"Tako smo včeraj obiskali Zagreb in imeli zadovoljstvo igrati čudovitemu občinstvu 2500 ljudi. In mnogi izmed vas so poznali besedila! V sloveniščini. Tako nadrealističen občutek. Hvala za vso vašo ljubezen in podporo, obljubimo, da to ni bil naš zadnji koncert v Zagrebu," je skupina zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

Širša evropska prepoznavnost

Joker Out so zagotovo ena tistih skupin, ki je svojo evrovizijsko prepoznavnost odlično unovčila tudi širše. V naslednjih mesecih jih čaka več nastopov po Evropi. Med drugim imajo potrjena dva nastopa v irski prestolnici. Prvi, ki se bo odvil 5. 6., je že razprodan. Drugi nastop v Dublinu pa jih čaka 7. 6. Obakrat bodo nastopili skupaj z letošnjimi irskimi evrovizijskimi predstavniki Wild Youth.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.