N. V. | 24. 5. 2023, 20:32

V Slovenijo prihaja (nepozabni) Finec iz Evrovizije: vemo, kaj bo počel

Profimedia

Novico o tem, da bo priljubljeni glasbenik obiskal našo deželo, je sporočil Bojan Cvjetićanin.

Nastopajoči na Evroviziji so si nakopali veliko slave. Kljub temu, da je šla zmaga v roke Švedske, ki jo je predstavljala Loreen, so izredno priljubljeni postali tudi drugi glasbeniki.

Tudi naši Joker Out

Tudi naši predstavniki na Evroviziji 2023, člani glasbene skupine Joker Out, so poželi veliko slave. Trenutno so na turneji, poleg sosednjih bodo obiskali tudi nekatere druge evropske države. Na intervjuje pa jih vabijo s televizijskih mrež širom sveta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Pred nekaj dnevi je intervju za srbsko televizijo Nova dal glavni pevec skupine Bojan Cvjetićanin. V intervjuju je razkril nekaj, kar je navdušilo številne oboževalce: s predstavnikom Finske, raperjem Käärijä, ostajata v tesnih stikih. Kmalu se bosta spet videla.

Prijateljstvo

Njuno prijateljstvo je ena najlepših stvari, ki se je zgodila na letošnji Evrovizijski sceni, so prepričani mnogi oboževalci. Cvjetićanin in Käärijä sta se spoznala na zabavi pred Evrovzijo v Madridu, od takrat sta bila nerazdružljiva.

@strgbirdx THEM!!! #eurovision #eurovision2023 #kaarja #bojan #jokerout ♬ оригінальний звук - gabe

Oboževalci so lahko spremljali kolegialno navijanje drug za drugega, veliko smeha, sproščenih objemov, prijateljskih zbadanj in druženj. Njuno prijateljstvo je pobožalo srca mnogih, na družbenih omrežjih številni delijo videoposnetke z njunih druženj.

Käärijä prihaja v Slovenijo

V intervjuju je Cvjetićanin razkril, da komaj čaka, da se spet vidita. Junija on odhaja na Finsko na obisk k prijatelju, avgusta pa bo Slovenijo in Cvjetićanina obiskal finski raper Käärijä.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Käärijä (@paidatonriehuja)

Povedal je, da o glasbenem sodelovanju še nista razmišljala. "Gre izključno za prijateljske obiske," je pojasnil, da že zelo pogreša svojega prijatelja.