A. B. , A. R. | 24. 3. 2023, 15:24

Sreča pa takšna! Joker Out v Barceloni spoznali svetovno znanega zvezdnika (imamo fotografije)

Eurovision.tv/Urša Premik

Priljubljena skupina bo že 11. maja nastopila na evrovizijskem odru in čeprav jih čaka še serija predevrovizijskih koncertov, so si vzeli čas za kavo s svetovno priljubljenim zvezdnikom. Spoznali ste ga lahko v seriji La casa de papel.

Skupina Joker Out pet tednov pred odhodom v Liverpool, kjer bo Slovenijo zastopala na izboru za letošnjo pesem Evrovizije, to soboto, 25. marca v Barceloni, začenja serijo predevrovizijskih nastopov. Pot jih bo v prihodnjih dneh vodila od Barcelone čez Varšavo, Tel Aviva, Madrida, Amsterdama in Londona do Liverpoola.

"Čeprav se mogoče zdi, da smo v zadnjem času nekoliko mirovali, so v resnici za nami zelo delovno intenzivni tedni priprav. Verjetno kar drži tisti rek, da se v zabavni industriji največ dogaja takrat, ko se najmanj vidi," so sporočili iz skupine Joker Out. Zato, da lahko stopijo na oder, se družijo z ljubitelji njihove glasbe, morajo namreč, kot pravijo, "prej postoriti tisoč in eno stvar". 

Aleksandra Saša Prelesnik

Fantje so veliki oboževalci svetovno Netflixove uspešnice La casa de papel. Ponudila se jim je priložnost, da se srečajo z enim od glavnih igralcev serije Darkom Perićem, ki je izjemno odigral vlogo Helsinki. Dobili so se z njim in poklepetali ob kavi.

Pogovor je tekel okoli glasbe, predvsem o rocku, ki mu je zelo blizu, in na splošno o življenju v Barceloni in zabavni industriji. Več izveste v webseriji Joker Out Carpe Diem, nova epizoda prihaja že ta ponedeljek.

Profimedia

V spomin so mu podarili ...

Fantje skupine, ki se že več mesecev pripravljajo na največji evrovizijski nastop, so si med številnimi medijskimi obveznostmi tokrat vzeli čas za oddih in se sprehodili po ulicah Barcelone. Skupno fotografijo z druženja z zvezdnikom so delili na Instagramu in ob njej zapisali: "Na kavi z Darkom Perićem." 

Arhiv skupine Joker Out

Skupne trenutke so delili tudi v Instagramovi zgodbi, kjer lahko vidimo, da so mu ob snidenju podarili svoj zadnji album Demoni in majico, na CD pa so se mu tudi podpisali. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.