N. Vo. | 10. 6. 2024, 12:08

Kaos na odru, ki je postal pravi hit: plesalkine nogavice so se zataknile za pevčevo zadrgo, nato je sledilo ... (VIDEO)

posnetek zaslona/YouTube NICY M9 Short

Nedavni nastop kontroverznega reperja Bad Bunnyja je zaznamoval nevsakdanji incident, ko se je med nastopom zataknil za plesalko na odru.

Na videoposnetku, ki so ga posneli oboževalci med nastopom, Bad Bunny med izvajanjem svoje uspešnice pleše s plesalko. Ta se mu s hrbtno stranjo približa tako blizu, da se ji v nekem trenutku hlačne nogavice zataknejo za Bunnyjeve hlače, verjetno prav za njegovo zadrgo. Video je na družbenih omrežjih hitro postal viralen, saj nihče ni bil povsem prepričan, kaj se je pravzaprav zgodilo in kako je prišlo do neljubega dogodka. To je v komentarjih sprožilo številne teorije.

Na posnetku ni videti, da bi se ga plesalka namerno dotaknila, vendar je prišla bližje, kot je verjetno načrtoval. Glasbenik se sprva ni odzval na incident, v smehu se je premaknil na drugo stran odra, nato pa s kretnjami pokazal, da so se ji strgale hlačne nogavice.

Njegova reakcija je na družbenih omrežjih požela številne negativne komentarje, video pa je postal viralen.

"Bil je resnično grob do nje, ona je samo opravljala svoje delo kot plesalka," "Pretiraval je," "Bil je agresiven," "Njegova reakcija je neprimerna," "Preveč je domišljav," so nekateri izmed komentarjev uporabnikov na TikToku.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec