A. B. | 10. 7. 2022, 07:00

Lorella Flego s šalo o Urški Klakočar Zupančič: "Ti bi lahko bil predsednica državnega zbora!"

Facebook/Avditorij Portorož/Bobo/fotomontaža

Humoristična trojica, ki je letos povezovala enega večjih slovenskih glasbenih dogodkov je dogajanje popestrila z različnimi humornimi vložki, ki smo se jim lahko od srca nasmejali. Voditelja sta na oder obula prav posebno obutev, pri čemer se je voditeljica pošalila tudi na račun predsednice državnega zbora.  

Portoroški Avditorij je gostil 42. festival Melodije morja in sonca (MMS). Za veliko nagrado Melodij morja in sonca se je letos potegovalo 12 skladb. Festival so letos vodili Lorella FlegoIztok Gustinčič in Tomaž Klepač, ki so poskrbeli za veliko mero humorja in popestrili to tradicionalno glasbeno dogajanje. 

Le kaj sta obula njena sovoditelja? 

Lorella je z velikim belim klobukom stala v središču odra in nanj poklicala tudi svoja sovoditelja. Po nekaj truda sta le stopila nanj in se pokazala v izvirnih in bohotnih oblekah. "Vau! Kakšno presenečenje," je na to dejala Lorella medtem ko je občinstvo nasmejano ploskalo. 

RTVSLO/posnetek zaslona

"Kakšna sta?," ju je vprašala Lorella, na kar je Gustinčič odgovoril: "Takšna, kot morava biti," in dodal:

"Meni je mama vedno govorila, kako je Lorella ljubka, kolikokrat se obleče, kako je graciozna, kako ji vedno ploskajo. In evo, zdaj sem jaz graciozen, ne?" 

Izzvala ju je, da pokažeta, ali morda nosita tudi visoke petke, ko sta dvignila obleke in dokazala, da jih zares nosita. "Ja, nažalost (jih nosiva)," je to komentiral Gustinčič. 

RTVSLO/posnetek zaslona

Lorella je prosila, da zaigra orkester, ko sta se njena sovoditelja po odru sprehodila in zaplesala v ritmih glasbe. In vse to z visokimi petami. 

Takoj sta tudi občinstvu pokazala, da z rdečimi petami znata hoditi. "Dokazala sta, da sta odlično pripravljena na teden mode v Milanu," je po njuni hoji dodala Lorella. 

"Ti bi lahko bil predsednica državnega zbora" 

Klepač se je na pobudo Lorelle na odru z dvignjenimi rokami zavrtel, pri čemer je voditeljica izkoristila priložnost, saj je bila na dogodku prisotna tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.

"Ti bi lahko bil predsednica državnega zbora," je izjavila, pri čemer je televizijski kader ujel iskren nasmeh Klakočar Zupančičeve. 

RTVSLO/posnetek zaslona

S tem se je Lorella sklicevala na nedaven dogodek ob državnem prazniku, ko je Klakočar Zupančičeva na rdeči preprogi dvignila roke in se s simbolno gesto zahvalila bučnemu aplavzu, ki ga je bila deležna. 

Bobo

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan