R. K. | 28. 11. 2023, 15:04

Legendarni hrvaški pevec končal v bolnišnici: z urgence naj bi ga premestili na pljučni oddelek

Profimedia

Novica o poslabšanju njegovega zdravja je prestrašila oboževalce, v javnosti pa se je oglasila tudi njegova hčerka.

Legendarni Mišo Kovač je v bolnišnici, poročajo hrvaški mediji. V ponedeljek zvečer naj bi ga zaradi visoke vročine pripeljali na urgenco, od tam pa so ga nato premestili na pulmološki oddelek Kliničnega centra Split. Njegova hčerka Ivana Kovač ob tem javnost miri, da z njenim očetom ni nič hujšega. 

Facebook/Hajduče, hajduče

V bolnišnico so ga odpeljali preventivno

"Res je, Mišo je v bolnišnici. Nič hudega ni, sinoči je dobil vročino," je Kovačeva povedala za 24sata po tem, ko se je razširila novica o poslabšanju zdravja priljubljenega pevca.

Pojasnila je, da so ga v bolnišnico odpeljali preventivno, ker njegova telesna temperatura ni bila takšna kot pri normalni osebi. "Zdravniki ga bodo nekaj časa zadržali, nato pa ga spustili domov," je povedala za omenjeni medij.

Profimedia

Zaradi visoke vročine odpovedal novoletni nastop

Mišo Kovač je sicer moral zaradi visoke vročine že lani odpovedati svoj novoletni nastop v Vukovarju, zaradi česar mu je bilo zelo žal.

"Redko pojem za novo leto, ampak Vukovar je mesto, ki se ga ne zavrne. Velika čast mi je za novo leto peti v Vukovarju, ker je to mesto, ki bi bilo v kateri koli državi na svetu proglašeno za herojsko mesto. Moramo biti še močnejši, da bo Vukovar idol vseh Hrvatov," je po poročanju omenjenega medija takrat dejal hrvaški pevec.