N. V. | 21. 4. 2022, 12:21

Močna Nina Vodopivec o svoji stiski: "Moje življenje razburkan je ocean"

Posnetek zaslona Facebook in Instagram Nina Vodopivec/fotomontaža

Nekdanja pevka skupine Tabu je pojasnila, na kakšne ovire je naletela na drugi celini, kamor je sicer odšla, da bi začela znova ...

Nekdanja pevka glasbene skupine Tabu Nina Vodopivec je pretresla oboževalce z nagovorom, ki ga je delila na spletni strani, ki jo je odprla zgolj zato, da prosi za pomoč.

Kot smo poročali, je opisala, da se je pred štirimi leti preselila na kraj sredi divjega gozda Kalifornije, z obljubami za "plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas".

Glasbenica spregovorila o svoji stiski

Poleg tega, da je Vodopivčeva ustvarila spletno stran, kjer prosi za pomoč, je zdaj na Facebooku objavila videoposnetke inn o svoji stiski tudi spregovorila.

Pojasnila je, kaj jo je pripeljalo do neprijetne situacije, v kateri se je znašla. Pove, da se je za to pot odločila, saj je želela iti nekam, kjer "me nobeden ne pozna, da imam mir, da sploh pridem do svojega jedra, ki je bilo obrnjeno proti meni".

Razlaga, da je odločitvi botrovalo tudi to, da sta jo policijski in sodni sistem v Sloveniji pustila na cedilu: "Neki človek mi je sledil in hodil po moji hiši, medtem ko sem spala." Pojasni, da je klicala policijo, a ti naj bi rekli, da "če nima orožja, ne morejo oni nič narediti".

Vse je šlo navzdol ...

A iskanje miru in povezave, ki bi ji pomagala na poti do osebnostnega razvoja, ni steklo po načrtih. Poleg tega, da se je posel, zaradi katerega se je podala v tujino, izkazal za prevaro, je še zbolela - pristala je na urgenci zaradi zastrupitve krvi in ledvic. 

Slovenci priskočili na pomoč

Tako je Slovence prosila za finančno pomoč in zbirala denar, s katerim bi lahko prišla nazaj v Slovenijo. Slovenci so za Vodopivčevo za zdaj zbrali več kot 13 tisoč evrov!

Pevka se je Slovencem zahvalila na svoj način. Na Instagramu je objavila videoposnetek z razburkanim amariškim morjem, ob tem pa zapela pesem Tabujev Ocean, ki njeno trenutno situacijo še posebej osvetli. "Moje življenje razburkan je ocean," je pevka po več letih zapela in dokazala, da se kljub zdravstvenim težavam zaradi poškodbe glasilk, še vedno lahko pohvali s svojimi neverjetnimi pevskimi sposobnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NINA VODA (@ninainvoda)

Pot domov?

"Pot domov se zgodi, urejam papirje in do 25. maja se nadejam poljubit slovenska tla," je pevka sporočila na spletni strani, ki jo je ustvarila zato, da prosi za pomoč.

Opisuje, da bo projekt Zvezdna vas poskušala zaključiti na slovenskih tleh: "Sama začenjam iz materialnega niča, a duh je bogat in neustavljiv."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.