J. B. | 24. 11. 2022, 15:03

New York pričakuje Senidah: vstopnice za dvorano, kjer je nekoč pel eden najbolj slavnih glasbenikov, gredo za med

Instagram/Senidah

Priljubljena je v Sloveniji, na Balkanu in očitno tudi v Združenih državah Amerike. Pred uspešno Ljubljančanko so nastopi čez veliko lužo.

Priljubljena slovenska pevka Senidah se trenutno mudi v Združenih državah Amerike. Toda čez veliko lužo ni odšla na oddih, marveč bo tam tudi nastopala. Že danes jo čaka koncert v Chicagu, potem bo obiskala še New York in St. Louis. V ZDA živi na sto tisoče ljudi s koreninami iz nekdanje Jugoslavije, zato ne preseneča, da v omenjenih mestih vlada precejšnje zanimanje za nastope uspešne glasbenice iz Ljubljane.

Rihanna in celo Steven Tyler

V New Yorku bo Senidah nastopila v Melrose Ballroom, večnadstropnem prizorišču na 2300 kvadratnih metrih, ki se nahaja streljaj od Manhattna. V glavni plesni dvorani je prostora za skoraj 1500 ljudi, tam pa je v preteklosti potekalo že več kot 600 koncertov. Na enem od modnih dogodkov, ki so potekali v Melrose Ballroomu, je sodelovala celo zvezdnica Rihanna, obiskovalce pa je s svojimi pevskimi sposobnostmi zabaval tudi Steven Tyler, pevec izjemno priljubljene rokovske skupine Aerosmith.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Zdaj bo na istem odru stala tudi Senidah, ki bo očitno zapela lepemu številu svojih ameriških oboževalcev. Odlično so se prodajale predvsem VIP-vstopnice, ki so bile na voljo za dobrih 100 evrov. Razprodane so bile že nekaj dni pred koncertom, ki bo na sporedu jutri.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.