P.M. | 18. 12. 2022, 15:21

Nina Pušlar poletela z občinstvom in pokazala še več kot običajno

Matic Kremžar

Slovenska pevka pravi, da ima za seboj izjemno leto, ki ga je okronala še z nečim prav posebnim.

Že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka Nina Pušlar je gostila največji koncert v svoji 17-letni karieri, za to priložnost je izbrala ljubljansko Halo Tivoli. "Koncert v Tivoliju smo načrtovali že leta 2020, a nas je takrat ustavila korona. Letos nam je končno uspelo in veseli me, da smo pod Rožnikom stkali tako lepo energijo," je dejala Nina, ki leto zaključuje z izidom 7. studijskega albuma.

Vstopnice so pošle v nekaj dneh

Občinstvo ji je zaupalo in že tedne pred dnevom D razgrabilo vstopnice za veliki šov. V Tivoliju se je pevka pojavila v treh kreacijah modne oblikovalke Jelene Proković, spremljal jo je razširjen 10-članski bend. Ob njej so nastopili še skupina Gedore, Magnifico in plesalci pod vodstvom Anžeta Škrubeta.

Več vrhuncev večera

Prvi vrhunec večera  je bila izvedba pesmi 'Prste stran', ki jo je z latinskim kitarskim solom odprl Bor Zuljan, plesno točko s plesalci pa je v objemu igralca Gregorja Cesarja, ki je upodobil zapeljivca v istoimenskem videu, popestrila tudi Nina.

Matic Kremžar

Za drugi vrhunec, ki je sledil pol ure kasneje je poskrbel Magnifico, skupaj sta zapela skladbo 'Tivoli' in publika ju je pozdravila z navdušenjem.

Sledili so hiti iz vseh obdobij pevkine kariere, tudi kakšna skladba, ki je že dolgo ni izvajala, pa tudi spomin na zmago na Bitki talentov decembra 2005.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

V Tivoliju je Nina premierno izvedla tudi pesem 'Malo malo', šest novosti je že na novem cedeju ter že znane uspešnice 'Tople oči', 'Nina Nina Nina' in 'Prste stran'.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec