A. B. | 27. 9. 2022, 16:28

Nina Pušlar z ganljivim zapisom o uresničitvi najstniških sanj

Facebook/Nina Pušlar

Priljubljena slovenska pevka je med drugim zaupala, da je kot 17-letno dekle v svoji sobi prepevala pesem, ki je v njej zavedno pustila prav poseben pečat. 

Nina Pušlar je slovenska pevka, ki je v svoji profesionalni karieri obeleželila že več pomembnih prelomnic. Napolnila je že skoraj vsa slovenska koncertna prizorišča, gradove in dvorce, dvakrat razprodala Križanke, posnela šest studijskih albumov, ducat hitov in odmevih duetov, nastopila v glavni vlogi hit-muzikala Cvetje v jeseni, že tri leta zapored pa je tudi z naskokom najbolj predvajana domača izvajalka na slovenskih radijih.

A kljub temu, da kot pevka velja za tradicionalno žensko vokalistko, so se ji tokrat v oddaji V petek zvečer na RTV Slovenija uresničile še najstniške sanje. 

Najstniške sanje in posebna zahvala Nuši Derenda

V omenjeni oddaji, ki se na slovenski nacionalki predvaja ob petkih zvečer je s svojo pesmijo Ne kliči me nastopila slovenska pevka Nuša Derenda.

V drugi polovici pesmi se je ob njeni rami pojavila tudi Pušlarjeva, ki je skupaj z njo odpela refrem zimzelenega hita.

Trenutek je delila tudi na Instagramu in ob njem zapisala: "Težko je z besedami opisati posebne občutke ob nastopu z Nušo," in zaupala, da je kot najstnica popoldneve po šoli preživljala v svoji sobi in neštetokrat prepevala prav to pesem. "Če bi mi pred 17 leti kdo rekel, da jo bova nekoč odpeli skupaj, mu ne bi verjela," je še zapisala in se zahvalila Derendi, ki ji je bila po njenih besedah z glasom in pesmimi zmeraj v navdih. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Pred kratkim je znova obudila ljubezen do plesa

"Prste stran, ker mi jasno je, da bom s tabo opekla se, saj sladko je, ko v naju vre ..." poje v svoji novi, s karibskim soncem obsijani pesmi Prste stran.  Karibe, natančneje Kubo, je obiskala, tik preden se je predlani spomladi ustavil svet.Še več pozornosti kot zgodba o nastanku prihajajoče uspešnice pa je pri tem projektu pritegnilo dejstvo, da je Nina po skoraj desetletju spet združila moči z maestrom Anžetom Škrubetom.

Prej se je Nina nekaj tednov s profesionalnimi plesalci in Škrubetom, ki jo spremljajo v videu, pripravljala v studiu, saj jo v novem videu prvič vidimo v vlogi plesalke. "Lepo je bilo trenirati ples in spet odkrivati še nepoznane delčke sebe," je povedala Pušlarjeva, ki v življenju rada pleše. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.