N. V. | 28. 5. 2022, 13:55

FOTO in VIDEO: Pripravite robčke! Sestra pokojnega Nejca iz Bepopa zapela njihovo pesem

Uredništvo/fotomontaža

Eva Erazem svojega brata ni nikoli spoznala, saj se je rodila po njegovi tragični nesreči. Zdaj poje v njegov spomin.

Prvič po več kot 15 letih so Popstars zvezdniki skupaj zapeli na odru! Dogodek je potekal v klubu Cvetličarna v Ljubljani, vstopnice za koncert pa so bile razprodane kmalu po najavi dogodka. Vsi so želeli na koncert, ki nas je vrnil v otroška oziroma najstniška leta.

Glasbeni skupini Game over in Bepop ter pevec Sebastian so navdušili številne oboževalce. Občinstvo je pelo besedila pesmi, ki jih po dveh desetletjih še zmeraj znajo na pamet in plesalo koreografije, ki so se jih naučili kot otroci.

Solze, ki so jih priklicali spomini, pa so tekle v potokih še preden je oder zasedla zadnja nastopajoča skupina, Bepop. Ta pa je postregla z gesto, ob kateri ni zadrževal solze niti en oboževalec v publiki.

"Ti si moje sonce"

Luči so se ugasnile, na projekciji je bilo videti fotografijo Nejca Erazma, člana skupine Bepop, ki je pred 20 leti umrl v tragični prometni nesreči z motorjem.

Na odru so oboževalci zagledali klavir, za njem pa je sedel neznan obraz in začel peti pesem Moje sonce.

Članice skupine Bepop, ki so se ji kmalu pridružile in zapele z njo, so naznanile: To je Eva Erazem, sestra pokojnega Nejca.

Uredništvo

Eva svojega brata ni nikoli spoznala, kljub temu pa je poskrbela, da njegova pesem živi naprej. Njen vokal se je odlično zlil z ostalimi članicami skupine, zato se pojavlja vprašanje, ali bo Eva zasedla mesto v skupini?

Uredništvo

Na odru so se jim kasneje pridružili še člani skupine Game over in pevec Sebastian. Skupaj so zapeli uspešnico skupine Bepop in tako počastili spomin na Nejca.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.