N. V. | 25. 5. 2023, 18:42

Rebeka Dremelj VIDEO za novo pesem posnela na čudoviti lokaciji: "Vedela sem, da ga moram posneti tu"

Instagram/Rebeka Dremelj

To bo zagotovo ena izmed bolj priljubljenih poletnih popevk: je polna optimizma, z melodijo pa nas popelje na plažo, kjer nas greje toplo sonce.

Slovenska pevka Rebeka Dremelj je izdala novo pesem z naslovom Živim za vsak dan. Pesem je polna optimizma, v njej pa Dremljeva prepeva, da nam je na voljo ves svet, če si le upamo živeti.

Melodija pesmi prinaša pridihe morja in sonca in tako ni čudno, da je pevka izbrala rajsko lokacijo za snemanje videospota pesmi. Videospot je posnela na Siciliji. "Vedela sem, da moram tu posneti videospot," je dejala Dremljeva, ki na posnetkih kar blesti.

V videospotu se pojavi v čudovitih oblekah, najbolj pa očara v tisti, ki jo nosi na čudoviti peščeni plaži. Fotografija s te plaže krasi tudi naslovno sliko pesmi.

Naslovno sliko so izbrali oboževalci

Na družbenih omrežjih je pevka pred dnevi objavila štiri fotografije in pozvala oboževalce naj se odločijo, katera bo naslovna slika pesmi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Oboževalci so z veseljem sodelovali in ji pomagali: skupaj so izbrali prečudovito fotografijo. Menite, da so se odločili pravilno?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)