N. V. | 4. 7. 2022, 15:18

Rebeka Dremelj z družino na dopustu: "Iz enega ekstrema v drugega!"

Instagram Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj z družino na dopustu: "Iz enega ekstrema v drugega!" (foto: Instagram Rebeka Dremelj)

Ob tem vročem vremenu se je marsikdo odpravil na morje – tudi naša znana pevka in nekdanja manekenka. Poglejte, kje dopustuje.

Pevka Rebeka Dremelj se je z družino vkrcala na letalo in odpotovala na počitnice! Pot jo je zanesla na čudoviti Zanzibar. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Počitnice so začele burno

Pevka je v Instagramovi zgodbi (ang. story) svojim oboževalcem povedala, da najprej sploh niso vedeli, ali bo jim na želeno destinacijo uspelo priti:

"Najprej je Sia zbolela za škrlatinko in dobila antibiotike. Ko je prenehala z antibiotiki je sedem dni pred našim odhodom dobila vročino. Storila sem vse, da se je pozdravila, je pa dva dni pred dopustom zbolela še Šajana.S šolo je bila na izletu v Čatežu, tam se je očitno pregrela in dobila blažjo obliko sončarice. Znova sem napela vse sile in uporabila vse možnosti, da se je otrok pozdravil, kajti z bolnim zagotovo ne bi šla na pot."

Po zdravstvenih zapletih se je zataknilo še pri prijavi na letališkem terminalu: "Ko sem rezervirala potovanje, sem za moža navedla napačno ime. Napisala sem Sandi in ne Aleksander, zato je bila njegova karta izdana na ime Sandi. Ker se pri nakupu letalskih vozovnic lahko zmotiš le za eno črko, ga skoraj ne bi spustili na letalo."

Zanimivo potovanje

Na koncu se je vse dobro izteklo, in sedaj družina dopustuje na Zanzibarju. Pevka na Instagramu deli utrinke s potovanja.

Njeno potovanje je namreč precej zanimivo: dopust si je njena družina razdelila na dva dela.

Prvi del so preživeli med domačini, brez razkošja in zgolj z osnovnimi življenjskimi potrebščinami. Po besedah Slovenskih novic so odkrivali lokalne bisere in spali pri domačinih. V vasi so praznovali rojstni dan Rebekinega moža Sandija, tamkajšnji osnovni šoli pa so darovali osnovne šolske pripomočke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

V drugem delu dopusta pa so se preselili v luksuzne hiške, ki so v lasti Slovenke. Tudi te je Dremljeva pokazala na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Iz enega ekstrema v drugega! Tole je pa wow, wow, wow! Čisti raj! In kar me najbolj fascinira je to, da je lastnica Slovenka!" je zapisala zvezdnica.

V ozadju videa nam, medtem ko gledamo luksuzno vilo, v kateri je Dremljeva, pojejo Čuki njihovo znamenito in za te okoliščine precej primerno pesem Zanzibar.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.