25. 6. 2022, 07:30

Brez besed! Rebeka Dremelj ganjena ob dejanju učiteljice svoje hčerkice

Rebeka Dremelj/Instagram/fotomontaža

24. junij je bil zadnji šolski dan, zato so otroci za svoje uspehe prejeli tudi spričevala. A pevkina hči je na ta poseben in prelomen dan zbolela, zato se podelitve ni uspela udeležiti. 

Slovenska pevka Rebeka Dremelj je s partnerjem Sandijem Škalerjem vzgojila dve deklici - Šajano in Sijo. 

Čeprav ju medijsko ne izpostavlja veliko, se je tokrat odločila v objavi zapisati o tem, kako ponosna je na Šajanin uspeh in z javnostjo delila nesebično dejanje njene učiteljice Kaje. 

Šajana je na zadnji šolski dan zbolela

Zadnji šolski dan je vendarle pomemben dan vsakega šolarčka, saj se ne začnejo le počitnice, temveč prejmejo tudi spričevala, ki jih lahko ponosno pokažejo svojim najbližjim. 

A kot je Rebeka pojasnila na svojem Instagramu, se Šajana zadnjega dne v šoli ni mogla udeležiti, saj je zbolela, zato je učiteljica Kaja Čepin svojo učenko presenetila kar na domu in ji osebno podelila spričevalo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"In zdaj vprašam - koliko učiteljev bi sedlo v avto in otroku na dom prineslo spričevalo in čestitke?" je Rebeka zapisala v svoji objavi. Čeprav jih sama, kot pojasnjuje, ne pozna veliko, je v čustvenem zapisu poudarila, da je bila Šajanina učiteljica to pripravljena storiti. 

"Verjamem, da zna mnogo učiteljev otroke marsikaj naučiti. A žal mnogi pozabljajo na tisto, kar je zares pomembno. Empatija do sočloveka," je zapisala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Vesela in srečna sem, da ste bila učiteljica mojemu otroku."

Rebeke se je gesta izjemno dotaknila, kakor je v nadaljevanju objave zapisala: "Draga Kaja, če bi to rekla med letom, bi vam verjetno po mnenju mamic 'lezla v rit', no, zdaj pa to lahko rečem zelo na glas, ker si to zaslužite!" in dopolnila: 

"Vesela in srečna sem, da ste bila učiteljica mojemu otroku. In veselim se vseh novih generacij, katerim boste druga "mama" skozi leto," je čustveno in ponosno dodala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Za učiteljico je bilo to prvo leto poučevanja otrok, kot je pojasnila Rebeka: "Kljub temu, da je bilo to vaše prvo leto, ste skozi celotno šolsko leto vedno znova dokazovali, da je prvo pomembno biti človek, šele potem vse ostalo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

"Hvala vam za to. Verjamem, da se mnogi starši, ki so vas imeli možnost spoznati, s tem strinjajo. Ljubezen ni v srcu zato, da tam ostane, vendar zato, da se daje! In vi to znate! Že zdaj! Hvala, Kaja," je še dodala. 

Objavila je tudi videoposnetek, v katerem lahko vidimo učiteljico, kako čestita Šajani. Pri tem ne smemo preslišati tega, da je Šajana odličnjakinja, ki jo čaka čudovita prihodnost. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.