1. 6. 2022, 11:45

Se otroška zvezda Hajdi vrača na glasbene odre? "Kakšen glas!"

Youtube/posnetek zaslona/Bolha

Le kdo se je ne spomni? Mala Hajdi je bila v devetdesetih letih prejšnjega stoletja najbolj priljubljena pop izvajalka v Sloveniji. Nato dolgo o njej nismo več slišali. A v nedavnem televizijskem nastopu je nedvomno skozi velika vrata vstopila nazaj na sceno in v naša srca. Ste jo videli?

"Kakšen glas!" je bilo prvo, kar je prešinilo večino tistih, ki so jo gledali v oddaji V petek zvečer.

Je to res ona?

Celjanka Hajdi Korošec oziroma Hajdi, kot je tudi njeno umetniško ime, ima danes 43 let. Kariero je začela v začetku devetdesetih oziroma pri svojih 10 letih. Da gre zares za čisti talent, dokazuje to, da je na avdiciji zmagala med 43 mladimi pevci.

Takoj zatem je posnela prvo pesem Naš kuža, ki so jo prvič predvajali na Valu 202. Pesem je čez noč postala hit in kot pravi rek, je "vse ostalo zgodovina".

Mlada Hajdi je bila res v marsičem posebna. Njeni dolgi svetli lasje so ji segali skoraj do pasu, za vedno brezhibno garderobo male nasmejane deklice je skrbela njena mama Anka. Mama naj bi pomagala tudi pri besedilih na njenem prvem albumu, prav tako oče Igo.

Sašo Radej

Otroška zvezdnica spet navdušila

Po nastopu v zabavni oddaji V petek zvečer je Hajdi, ki je danes mamica dveh sinčkov, k svojemu priimku pa je dodala še možev priimek Jazbinšek, prejela izjemen odziv publike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Hajdi danes že vrsto let žanje uspehe v poslovnem svetu. V Celju namreč vodi butično trgovino z otroško opremo ter otroškimi modnimi dodatki. A z lahkoto lahko rečemo, če bi se vrnila v glasbene vode, ji poslušalcev gotovo ne bi manjkalo. 

Za pohvale in čudovit odziv po nastopu s pesmijo "Tvoj pogled muči me" je Hajdi na Instagramu zapisala: "Hvala je moja najljubša beseda, zato ker mi nič v življenju ni samoumevno in zato ker sem resnično izjemno hvaležna za vse te lepe komentarje po oddaji V petek zvečer."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Ob tem je tudi zapisala: "Hvala predvsem zato, ker ste začutili, da je bilo iz srca in iskreno. Res sem uživala."

"Na koncu se Hajdi v zapisu vpraša: "24.000 ogledov v štirih dneh … bi morala nazaj na glasbene odre?" in obenem še enkrat poudari svojo globoko hvaležnost.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.