N. V. | 6. 7. 2022, 12:21

Spremembe v Neishinem življenju: shujšana in še zaročena?

Aleksandra Saša Prelesnik

Slovenska glasbenica svojo zasebnost sicer skrbno čuva pred javnostjo, a dobre novice se hitro razširijo. Zdaj se je odločila, da naredi korak naprej v zvezi.

Glasbenica Neisha je pred dobrim mesecem predstavila svoj novi album Dvigam jadra. Je tudi avtorica glasbe težko pričakovanega muzikala Povodni mož. Zadnje čase pa ne žari od sreče samo zaradi glasbenih uspehov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Povodni mož - muzikal (@povodnimoz_muzikal)

Njeni prijatelji in glasbeni kolegi so opazili, da se z njo dogaja nekaj novega, namreč njen obraz neprestano krasi nasmeh.

Revija Lady poroča, da naj bi bila Neisha že dobra dva meseca zaročena.

Kdo je njen izbranec?

Njen partner je poklicni vojak Jernej. Spoznala ga je pred štirimi leti.

Aleksandra Saša Prelesnik

Z Neisho si delita tudi zanimanje za glasbo. Je sicer ljubiteljski pevec, vseeno pa ga je povabila, da je za njeno novo ploščo z njo posnel duet z naslovom Na koncu leta.

Zaročni prstan?

Zvezdnica ljubezenskega življenja ne deli z javnostjo, zato se je najbrž zaroka zgodila za štirimi stenami. Lady piše, da naj bi poklicni vojak na njuno četrto obletnico zveze padel na kolena in jo zaprosil za roko z unikatnim in ročno izdelanim prstanom, ki ga zadnje tedne na Neishini roki skoraj ne gre zgrešiti. Zlat prstan krasi vpadljivi naravni biser. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasa Park Doživetij (@park.dozivetij.krizevci)

Neisha je poročno obleko že nosila

Pred dvema letoma je glasbenica že nosila poročno obleko, takrat v videospotu za pesem Poročna, ki jo je posnela skupaj z glasbeno zasedbo Kranjci.

Po poročanju Lady je takrat priznala: "Poseben občutek je nositi to deviško belino. Priznam, da sem bila kar rahlo vznesena tistih nekaj uric. Potem sem jo pa tudi z velikim veseljem slekla in si oddahnila."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.