A. B. | 23. 3. 2023, 11:27

Hudo bolni Stavros: ne le rak na kostnem mozgu, njegovo življenje ogroža še ena težka bolezen

Goran Antley

Po tem, ko je hrvaški pevec razkril, da je zaradi bolečin v hrbtu prejel skrb vzbujajočo diagnozo, so ga soočili s še eno slabo novico. 

Milo Vasić, bolj znan kot Jasmin Stavros, je hrvaški pop glasbenik, ki se bori s težko boleznijo. "Imam kostnega raka in se borim za življenje. Vse me boli, predvsem hrbet," je zaupal za hrvaški portal 24sata. Po poročanju omenjenega portala je zvenel utrujeno in izčrpano, a obenem optimistično, smo poročali.  

"Nenehno sem v bolnišnici, slabo se počutim, hrbet me boli, vse. Dajejo mi najrazličnejše protibolečinske tablete, nekatere pomagajo, nekatere ne," je povedal 68-letni pevec. 

Goran Antley

Zaupal je več informacij o težki bolezni

"Doma nisem zdržal bolečin, niso pa vedeli, kaj mi je. Zdaj sem šel šele čez drugo obsevanje, trajalo bo še vsaj šest dni, preden bomo vedeli, v kakšnem stanju sem. Sedaj čutim, da bom okreval, in vsi v bolnišnici – tako zdravniki kot medicinske sestre – se res trudijo," je povedal pevec in dodal, da je njegova diagnoza sicer kostni rak, a sumijo tudi na raka na želodcu. 

"Upam, da to ni res, saj bi bilo to zame pogubno," je dodal. 

Trenutno mu največ moči daje vera: "To je edina stvar. Vedno imam v roki rožni venec in ves dan molim. Žal mi je, saj sem imel načrtovanih veliko nastopov – celo dva ali tri vsak konec tedna. Vse sem moral odpovedati." V zaključek je dodal: "Verjamem, da bo Bog uredil vse."

Goran Antley

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.