Uredništvo | 20. 11. 2023, 12:08

Nekdanji član zasedbe 2Cellos požel val zgražanja: "To ni kulturno"

Profimedia

Po grdem vedenju priznanega Stjepana Hauserja ga oboževalci ne kujejo več v zvezde.

Svetovno znan čelist in ljubljenec žensk Stjepan Hauser, ki je z Luko Šulićem tvoril prepoznavni duo 2Cellos, je na svojem Instagram profilu delil videoposnetek, s katerim je hotel pokazati, kako priljubljen pravzaprav je pri ženskah. In čeprav je hotel s tem dokazati, da je pravi lomilec ženskih src, pa se je njegov načrt izjalovil.

Na objavljenem posnetku je namreč razvidno, kako na koncertu med občinstvo meče brisače, s katerimi si je brisal znoj. Nekatere oboževalke so se za brisače celo spopadle, poroča hrvaški portal dnevnik.hr. "Na naslednjo turnejo bom moral prinesti več brisač," je šaljivo zapisal 37-letnik. A šala ni pri vseh povzročila navala smeha, ravno nasprotno, oboževalci so njegovo vedenje označili za neprimerno in prepotentno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

"To niso več kulturni nastopi. Oprostite, ampak takšno metanje brisač je neprimerno," se je glasil eden od komentarjev. "To je nespoštovanje žensk, ki so tvoje oboževalke."

Komentarjev o neprimernem obnašanju glasbenika je ogromno. Nekateri so mu očitali, naj namesto ogabnih in prepotenih brisač raje meče vrtnice ter tako izkaže svojo naklonjenost ženskam. Spet drugi so se spraševali, ali je to oblika poniževanja, ko v ženske meče umazane brisače.

"Po drugi strani se to zdi izjemno narcisoidno, da človek obriše znoj z brisačo in jo vrže med oboževalce ter pričakuje, da jo bodo nekoč častili kot trofejo. Res ne izgleda dobro ..." so še zaključili nekateri zdaj manj goreči oboževalci Hauserja.