6. 6. 2022, 12:44

Svetovno znana glasbena ikona na koncertu Coldplay! Ne boste verjeli, kje je sedela

Twitter/posnetek zaslona

Britanska glasbena skupina je na svojem koncertu gostila nenapovedano zvezdnico, ki je z njimi na odru zapela svojo uspešnico iz leta 2001. Po nastopu je v koncertu uživala na prav posebnem mestu.

Skupina Coldplay je na stadionu MetLife v East Rutherfordu gostila poseben koncert. Na odru se jim je namreč pridružila svetovno znana avstralska pop zvezdnica Kylie Minogue.

Z njimi je zapela svojo uspešnico iz leta 2001 Can't Get You Out of My Head. 

Pesem je bila uspešnica v Avstraliji, Združenem kraljestvu in se v Ameriki umestila med prvih 10 najbolj predvajanih pesmi. 

Po koncertu je sedela na posebnem mestu 

Glasbenica je na njihovem koncertu tudi izjemno uživala. Kot je zapisala na Instagramu, je njihova "super-oboževalka", zato si je tudi zaslužila mesto, na katerem je sedela. 

Po skupnem duetu je namreč sedela tik pod odrom, kar je objavila tudi na družbenih omrežjih in na fotografijah dopisala: "Super-oboževalka s sedežem v prvi vrsti." 

Instagram/Kylie Minogue

Med koncertom se je navdušeno nasmihala in ni ga bilo oboževalca, ki ne bi opazil, kako zelo uživa. Čeprav se zanjo oboževalci sicer niso zmenili, kar je očitno tudi iz fotografij, ki jih je objavila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Kylie se je Coldplayu tudi zahvalila. Na Twitterju je delila fotografijo konfetov in ob njej zapisala: "Hvala vam, Coldplay, za čudovito noč. Obožujem vas za vedno!"