6. 6. 2022, 10:38

Oglasila se je Piquejeva ljubica! Razkrila je vse podrobnosti njunega razhoda s Shakiro

The Sun/posnetek zaslona
Oglasila se je Piquejeva ljubica! Razkrila je vse podrobnosti njunega razhoda s Shakiro (foto: The Sun/posnetek zaslona)

Medije so pred dnevi preplavile novice o razhodu enega najlepših zvezdniških parov. Potem ko je novice potrdila glasbena estradnica, se je oglasila tudi njegova ljubica. Kaj je povedala?

Kolumbijska glasbena zvezdnica Shakira je pred nekaj dnevi potrdila govorice, da sta se z nogometašem Gerardom Piquejem po 12 letih ljubezni razšla. 

V skupni izjavi za medije sta ločitev potrdila in dodala: "Za dobrobit najinih sinov, ki sta najina največja prioriteta, vas prosiva, da spoštujete našo zasebnost. Hvala za razumevanje." 

Kdo je njegova ljubica? 

Španski mediji poročajo, da se jim je oglasila Suzy Cortez, ki je zanje potrdila, da je za ločitev res kriva ona. Suzy je sicer tudi nekdanja miss zadnjice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @futbollgramtv

Shakira ju je po njenih besedah zasačila v postelji. 

Za El Diario NY je Suzy povedala, da jo je poklical on, ko je telefonsko številko dobil od nekdanjega predsednika nogometnega kluba Barcelone Sandra Rosella. Dodala je, da sta po telefonskem klicu raje komunicirala prek Instagrama. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzy Cortez (@suzycortezof)

Pique naj bi jo večkrat vprašal, kdaj bo spet prišla v Evropo in kako velika je dejansko njena zadnjica.

Njuna zveza je bila videti kot iz pravljice 

Z deset let mlajšim nogometašem sta se spoznala leta 2010 v Južni Afriki. Takrat je na nogometnem svetovnem prvenstvu zapela pesem Waka Waka, nogometaš pa je igral za Španijo. 

V 12 let trajajoči zvezi sta se jima rodila dva sinova, 9-letni Milan in 7-letni Sasha. 

Zanikala je tudi, da je zaradi razhoda pristala v bolnišnici 

Pevkini predstavniki so zanikali govorice v medijih, da naj bi bila zaradi razhoda hospitalizirana. Mnogi so namreč poročali, da je doživela hude napade tesnobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pojasnila je, da je bolnišnico obiskala zaradi očeta: "Moj oče je na žalost hudo padel, z reševalnim vozilom sem ga pospremila v bolnišnico, kjer zdaj okreva," je zapisano v izjavi. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.