6. 7. 2022, 08:00

Tanja Žagar ostala brez besed. To so ji zakuhali njeni sosedje

Instagram/Tanja Žagar
Tanja Žagar ostala brez besed. To so ji zakuhali njeni sosedje (foto: Instagram/Tanja Žagar)

Slovenska pevka je znana po svoji neverjetni energičnosti in širokem nasmehu. Tokrat so ji ga na obraz narisali najbližji in jo s tem izjemno presenetili. 

Tanja Žagar je slavila 40. rojstni dan, na kar seveda niso pozabili niti najbližji sosedje na morju. 

S Tanjo smo se o njenih občutkih in življenjskih prelomnicah pogovorili tudi v iskrenem intervjuju. Zaupala nam je, da se štirice že izjemno veseli. Zdaj so ji čestitali tudi njeni najbližji.

"Štirica mi že pet dni poje: rada sem tvoja, tvoja!"

Na Instagramu je Tanja delila čustven in v rime obarvan zapis. Na morju so jo namreč presenetili njeni sosedje, ki so ji poklonili prav posebno darilo. Delila je dve fotografiji, na katerih ni mogla skriti svojega nasmeha. 

Na prvi fotografiji Tanja v roki drži dve torti in se ob njima toplo nasmiha. Ob objavi je zapisala: "Dragi moji prijatelji, najraje bi vsakemu posebej sporočilo napisala in rekla hvala," ob čemer je humorno zapisala: 

"Preden bi vsem odgovorila, bi se že dva letna časa naokrog obrnila!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

V objavi se je zahvalila vsem, ki so ji čestitali ali ji namenili vsaj trenutek pozornosti. 

Presenetili so jo na prav poseben način 

Sosedje so jo presenetili na prav poseben način. Ustvarili so ji voščilnico in nanjo zapisali vse svoje želje, te pa sestavili iz sladkih prigrizkov, katerih imena so nadomestila besede. V objavi je tako Tanja nadaljevala: "Zelo ste me razveselili in že zdaj komaj čakam, da boste naslednje leto isto naredili."

Instagram/Tanja Žagar

Naj vam povem še to, da mi tale štirica moja že pet dni poje "Rada sem tvoja, tvoja". Zato verjamem, da mi bo še veliko lepega dala, vsem vam pa še enkrat iz srca hvala!" 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.