M. P. | 13. 7. 2022, 12:35

Tom Jones zanika vse govorice o razlogih za odpoved koncerta

Profimedia

82-letni britanski glasbenik in nekdanji veliki lomilec ženskih src bi moral nastopiti pri sosedih, a so njegov nastop v zadnjem trenutku prestavili. Kaj se je zgodilo?

Po poročanjih številnih madžarskih medijev so pevcu potem, ko naj bi se zgrudil v zaodrju, njegovi osebni zdravniki svetovali preložitev koncerta. Lokalni mediji so tudi poročali, da na prizorišče niso poklicali rešilnega avtomobila, saj je Jones dobil vso potrebno oskrbo na kraju samem.

"Tom Jones resnično obžaluje, da nocoj ne more nastopiti v dvorani MVM Dome. A takšna so navodila in nasveti zdravnikov, ki jim mora slediti. Koncert je prestavljen na torek, 16. avgusta 2022. Vse vstopnice bodo veljavne za spremenjeni datum," je bilo zapisano ob vhodu v dvorano v angleškem jeziku.

Tom Jones zanikal govorice o tem, da bi se zgrudil

A kmalu po objavah o razlogih za odpoved koncerta v Budimpešti, se je na družbenih medijih oglasil tudi pevec sam. Kot je zapisal, se je jutro po potovanju iz Velike Britanije na Madžarsko zbudil z bolečim grlom. Po pregledu je njegov osebni zdravnik postavil diagnozo, da gre za "virusni laringitis" oziroma za vnetje grla. 

Kot je še dejal, ni šlo za nobeno omotičnost, še manj pa, da bi se zgrudil v zaodrju, je pojasnil.

Tom Jones je zapisal, da se veseli nadaljevanja svoje poletne turneje,

Tom Jones je zapisal, da se veseli nadaljevanja svoje poletne turneje,

Profimedia

Njegova trenutna evropska in ameriška turneja, ki ima naslov "Surrounded By Time" (Obkrožen s časom) sicer vključuje več kot 50 nastopov. Pevec naj bi v naslednjih tednih nastopil v mestih po Nemčiji, Hrvaški, Italiji, Luksemburgu, Norveški in Belgiji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.