N. V. | 4. 7. 2022, 16:18

V čigavi družbi je Domen Kumer preživel nepozaben konec tedna?

Instagram Domen Kumer/Instagram Špela Grošelj/posnetek zaslona/fotomontaža

Izvedeli smo, kaj so trije najbolj znani slovenski pevci počeli skupaj na počitnicah. Dogajalo se jim je veliko: obiskali so kar dve državi!

Ta konec tedna je bil zelo vroč. Zato se tudi naši glasbeni zvezdniki množično odpravljajo na dopust. Počitniški konec tedna so preživeli tudi trije najbolj znani slovenski pevci.

Rojstnodnevno darilo

Domen Kumer je 3. julija dopolnil 39 let. Dan pred rojstnim dnevom sta mu glasbeni prijateljici izpolnili veliko željo. Namreč Kumer si je od nekdaj želel, da obišče Benetke.

"Preživel sem enega bolj zabavnih vikendov v svojem življenju in to v mestu, ki sem si ga od nekdaj želel obiskat…" je zapisal na Instagramu ob albumu fotografij z Benetk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N K U M E R (@domenkumer)

Darilo je bilo še toliko bolj posebno, ker ga je preživel v dobri družbi. Željo sta mu namreč izpolnili pevki Špela Grošelj in Saša Lendero.

"Hvala Špela Groselj in Saša Lendero, da sta me za rojstni dan odpeljale v Benetke in z mano preživele nepozaben vikend!" se jima je pevec zahvalil na Instagramu.

Kaj so v Benetkah počeli?

Poleg tega, da so se fotografirali, je Grošljeva na svojem Instagramu objavila seznam stvari, ki so jih počeli v Benetkah. Opisuje, da je to bil konec tedna, ko so:

  • "se šli turiste,
  • dihali na škrge,
  • obujali spomine,
  • reševali svet,
  • nazdravili Domnovi 39.,
  • bili (večkrat) opozorjeni, da smo preglasni
  • videli, spoznali in dojeli marsikaj." 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Ob tem je svoja prijatelja pozvala, da izlet kmalu ponovijo.

Tukaj pa se njihov izlet še ni končal

Seveda glasbeni kolegici Kumra na rojstni dan nista pustili sami. Druščina se je odpravila v Umag (na Hrvaškem), kjer je na pevčev rojstni dan nazdravila in jedla torto.

Instagram Špela Grošelj/posnetek zaslona

Ali Domen Kumer zadnje čase samo uživa?

Marsikateri moški mu ob spremljanju Instagramovih zgodb zavida. In kako mu ne bi? Je v družbi lepih deklet, ki mu kuhajo in pečejo, na čudovitih lokacijah ...

A Kumer je na zasluženem dopustu. Nedavno je izdal singel: lotil se je predelave svoje stare uspešnice Po dežju

Pri priredbi pesmi pa je sodeloval tudi z Grošljevo in Lenderovo: Grošljevi je celo prepustil zadnji refren v novi pesmi. Zdi se, da tako glasbeniki ne proslavljajo zgolj pevčevega rojstnega dne, temveč tudi uspešen izid pesmi. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.