25. 4. 2022, 15:37

Vau! Na prodaj je luksuzna vila glasbene ikone Madonne

Profimedia
Vau! Na prodaj je luksuzna vila glasbene ikone Madonne (foto: Profimedia)

Za velike zvezdnike in ikone ameriške glasbene scene je znano, da živijo v rajskih domovih. Ob ogledu njene vile pa boste ostali popolnoma brez besed. 

63-letna pevka Madonna je aprila lani odštela 19,3 milijona dolarjev (v evrih znaša približno 1,7 milijona) za posestvo, ki se nahaja 32 kilometrov od Los Angelesa v priljubljeni soseski Hidden Hills. Zdaj jo prodaja za kar 26 milijonov dolarjev, kar v evrih znaša približno 24 milijonov. 

Kakšna je videti ta rajska hiša? 

1160 kvadratnih metrov velik dom se ponaša z devetimi spalnicami, dvonadstropno stekleno steno iz oken, neskončnim bazenom z morsko vodo, centrom za dobro počutje, zunanjim barom in košarkarskim igriščem. Na spodnjih fotografijah z Instagrama si poglejte, kako čudovita hiša je. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista Tendencia (@revistatendencia)

Graščina ima med drugim še vinsko klet z nadzorovano temperaturo, kinodvorano, telovadnico, plesni studio, skedenj in garažo za pet vozil. Poleg tega jo obdaja še 1,2 hektarja zemlje.

Glavno poslopje se nahaja na koncu dovoza, ki ga obdajajo oljke, in mostu, "ki je videti kot iz pravljice", so zapisali pri nepremičninski agenciji Beverly Hills Estates.

Prvi lastnik vile je bil 32-letni The Weeknd, čigar pravo ime je Abel Tesfaye, za posest pa je leta 2017 plačal 18,2 milijona dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

Leta 2020 je dal vilo na trg za 25 milijonov, a očitno nihče ni bil pripravljen odšteti toliko, zato jo je čez deset mesecev za šest milijonov manj kupila Madonna, so zapisali na MMC.

Varovana skupnost Hidden Hills je priljubljena soseska nekaterih največjih hollywoodskih zvezdnikov, vključno z družino Kardashian. Več hiš je imel v lasti tudi kanadski hip-hopovski zvezdnik Drake, ki jih je nedavno za 11 milijonov prodal članu ekipe ameriškega nogometa LA Rams Matthewu Staffordu.

Preberite tudi: 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.