A. B. | 19. 9. 2022, 08:42

(VIDEO) Enrique Iglesias s strastno zahvalo oboževalki, ki bi si je zagotovo zaželela še katera druga

Profimedia

Šarmanten španski pevec, ki je srca pripadnic nežnejšega spola osvojil s svojimi nežnimi in zapeljivimi glasbenimi ritmi, je na družbenih omrežjih delil posnetek, ob katerem boste zagotovo ostali odprtih ust. 

Enrique Iglesias (s polnim imenom Enrique Miguel Iglesias Preysler) je že dvajset let poročen z Ano Kurnikovo Iglesias. Skupaj imata tri otroke, štiriletno Lucy in prav tako štiriletnega Nicholasa ter najmlajšo, dvoletno Mary. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Pevec je po nedavnem koncertu v Las Vegasu šokiral oboževalce. Po nastopu je namreč na Instagramu delil videoposnetek trenutka, ki je mnoge pustil odprtih ust in željnih, da bi se zgodilo tudi njim. 

Med objemanjem ga je oboževalka poljubila na lice, ko jo je ta stisnil v objem, mu je nov poljub namenila kar na usta. 

Videoposnetek delil kar na svojem Instagramu

Pevec je trenutek dogodka delil na Instagramu, kjer lahko vidimo, kako je prišlo do usodnega poljuba. Izvajalec svetovno oboževane pesmi Bailando je oboževalko sprva poljubil na lice, medtem ko je ob njegovi rami pozirala za posnetek selfija. 

A ko je oboževalka med objemom obrnila glavo, ga je začela strastno poljubljati na ustnice. 

Iglesias se ni obrnil vstran, temveč je do tega trenutka javnosti skrivnostni ženski vrnil poljub in svoje roke celo premaknil proti njeni zadnjici. Potem jo je izpustil in z nasmehom na obrazu odkorakal stran. Ob videoposnetku je zapisal le zahvale za neverjeten koncert v Las Vegasu, medtem ko trenutka posebej ni komentiral. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Kaj so na to porekli oboževalci?

Oboževalci so bili glede intimnega trenutka pod njegovo objavo na Instagramu razdeljeni. Nekateri so izrazili nekaj ljubusumja in želje, da bi se to zgodilo tudi njim, drugi pa so se spraševali, ali je dogodek morda povezan s stanjem njegove partnerice. 

Eden izmed oboževalcev je pod objavo zapisal: "Kar se zgodi v Las Vegasu, ostane v Las Vegasu," in temu dodal nasmejanega smeška, medtem ko so se zvrstili tudi komentarji oboževalk, ki so pisale: "Joj! Želela bi si biti ona!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.