J. Z. | 5. 10. 2022, 22:42

VIDEO: Ko je Petar Grašo zapel Ako te pitaju, mu je rekla "DA"

Priljubljeni hrvaški glasbenik ima pri nas veliko oboževalk, eni je na koncertu v Ljubljani pripravil prekrasno presenečenje. Poglejte, zakaj je potočila solze. 

Slika 1/7

Petar Grašo je navdušil obiskovalce ekskluzivnega koncerta v ljubljanski šov-restavraciji Nebo, kjer je eden najbolj priljubljenih pevcev v regiji zapel svoje največje hite. Ko je bilo občinstvo najbolj razgreto, je koncert prekinil s prav posebno prošnjo. Ob hitu "Ako te pitaju" je eden od obiskovalcev zaprosil dekle za roko.

Kaja Jurčič in Klemen Šimnovec sta skupaj že sedem let in imata štiri in pol leta staro hčerko. Bodoči mož je ocenil, da je po sedmih letih napočil čas za še eno pomembno prelomnico in jo zaprosil kar med koncertom. 

Dolgoletna partnerica tega ni pričakovala, je pa potihem upala, da se bo to kmalu zgodilo. Po ogledu videa vam bo jasno, kako zelo je bila srečna, presenečena in ganjena. Obiskovalci so navdušeno zaploskali, ko je rekla "da", nato pa z njima nazdravili. 

Marko Delbello Ocepek

"Danes je bil idealen trenutek, da je vsaj malo presenečena, ker je pričakovala, da se bo kmalu zgodilo," nam je zaupal Šimnovec. Bodoča nevesta je v solzah zaupala, da si je ob začetku njej ljube pesmi zamišljala, kako lepo bi bilo, če bi jo Klemen zaprosil. In želja se ji je uresničila. "Po sedmih pravljičnih letih je bil že čas," je dejala. O datumu in lokaciji poroke še ni razmišljala, ampak pravi, naj bo čim prej. Odločena je že, da bo po poroki prevzela možev priimek.

Uredništvo

Slovenijo vedno rad obišče

Grašo pogosto obišče Slovenijo, kjer ga vedno pričaka navdušeno občinstvo. Novopečeni očka nam je poleti zaupal, da res obožuje Ljubljano, tudi v Mariboru je preživel čudovite dni.

Uredništvo

"Tukaj sem preživel ene najlepših trenutkov svojega življenja, zato so zame to najlepši kraji ... Ljubljana je moje mesto, čeprav imam tudi Maribor in Novo Gorico neizmerno rad. Tudi v Kopru sem preživel ogromno lepih trenutkov in imel enega izmed najboljših koncertov ob morju," je dejal. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.