Ž.A. | 30. 5. 2022, 11:14

VIDEO: Poglejte, kako je Hauser iz 2CELLOS pel slovenske pesmi in kaj je imel povedati čez Mariborčane

Simone Di Luca in arhiv 2Cellos
VIDEO: Poglejte, kako je Hauser iz 2CELLOS pel slovenske pesmi in kaj je imel povedati čez Mariborčane (foto: Simone Di Luca in arhiv 2Cellos)

Znano je, da Stjepan Hauser vedno igra vlogo šaljivca v slavnem duetu 2CELLOS. Pred kakšen izziv ga je tokrat postavil Luka Šulić?

Slovenski čelist Luka Šulić in hrvaški čelist Stjepan Hauser navdušujeta praktično po vsem svetu. V sklopu velike svetovne turneje, ki je hkrati tudi njuna poslovilna turneja, ko ju bodo oboževalci še zadnjič videli skupaj na velikih odrih, sta napolnila vse velike, svetovno znane dvorane, med drugimi v tem tednu tudi dvakrat Stožice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial)

"Slovenija, hvala za dve neverjetni noči!🇸🇮❤️" sta zapisala pod objavo na Instagramu.

Hauser si je dal duška

Stjepan Hauser je naravni šaljivec, ki večkrat Luko spravlja v zadrego. Tokrat je na koncertih večkrat izpostavil, da sta v Ljubljani, kar pa ne gre skupaj, ker Luka prihaja iz Maribora. In na drugem koncertu začel predstavitev ekipe: 

"Luka je Slovenec! Ampak je iz Maribora, tako da ..."

Pri tem se je Luka le nasmehnil, prijel za mikrofon in zakričal: "MARIBOR!" Ob tem so skoraj vsi Stožicah vzkliknili: "ŠAMPION!" Stjepanu se je le nasmejalo in komentiral je: "No, zdaj ste mi uničili šalo!"

Kaj pa Hauserjeve pevske sposobnosti?

Stjepan je prijel za mikrofon in zapel vsem dobro znano skladbo Slovenija, od kod lepote tvoje ter se pošalil, da zna vse naše slovenske pesmi. Tudi besedilo Golice.

Kmalu za tem je napovedal lepo in romantično pesem za vse ženske v publiki. "Dajte no, slišal sem, da so Slovenke glasne. Dajmo še enkrat!" je dejal in spodbudil, da so vse ženske v Stožicah vzklikale. Nagovor je končal z: "Ta je samo za vas!" in v publiko poslal nekaj 'mastnih' poljubčkov.

Ni pozabil niti na ...

Tisti, ki ste bili že večkrat na njunih koncertih, veste, da obožujeta igrati uspešnice svetovno znanih skupin, kot so Nirvana in AC/DC. No, Hauserju je ena še posebej pri srcu, saj takrat zažari. Dobesedno. Z vražjimi ušesi. Poglejte si, o čem govorimo.

Zaigrala sta eno večjih uspešnic skupine AC/DC Highway to Hell in Stjepan se je sprehodil med publiko. Pri tem ni pozabil na vražja ušesa, katera si vedno natakne med to pesmijo.

Kakšni so bili odzivi?

To so le eni izmed komentarjev:

  • "Brez besed! 🔥🔥🔥"
  • "Wish I could have seen one of these amazing shows! 💙🎻🎻💙" (Želim si, da bi lahko videl enega od dveh čudovitih šovov!)
  • "Hvala vama za takvo nezaboravno veče ❤️🙌 🎵🎶🎵" (Hvala vama za takšen nepozaben večer.)
  • "Včeraj sta mi napolnila dušo!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.