16. 9. 2022, 07:00

Gledalci pogrešajo Darjo Zgonc: se bo vrnila?

POP TV/Urša Premik

Gledalci informativne oddaje 24UR že več mesecev pred kamerami niso videli priljubljene voditeljice. Razlog? Zdravstvene težave. Z vprašanjem smo se obrnili na POP TV: kaj se dogaja.

Kot smo na vrhuncu poletne sezone že poročali, je bila Darja Zgonc skoraj celotno poletje bolniško odsotna, saj je imela hude težave s hrbtom. S temi težavami se voditeljica sooča že zadnjih nekaj let, a letos so jo te prikovale k dolgotrajnemu počitku.

V tem času jo je občasno nadomestila voditeljska kolegica Maja Sodja. Gledalci pa so zdaj opazili, da ta teden poročila vodi samo Edi Pucer, ki je del voditeljskega para Zgonc-Pucer. Zanimalo nas je, kaj se dogaja, saj Zgončeve že dva meseca ni na spregled. Za odgovore smo se obrnili na službo za odnose z javnostmi na POP TV.

Mankica Kranjec/POP TV

"Glede na to, da sem človek akcije in gibanja, se mi ti prisilno počasni dnevi včasih kar vlečejo, ampak 'se ne damo'. Sploh zdaj, ko so bolečine popustile, je vse lažje in vsak dan je bolje. Za dodaten optimizem, adrenalin in veselje pa itak 'skrbijo' naši odbojkarji in košarkarji s svojo navdušujočo igro. Toliko izjemnih tekem na kupu že dolgo ni bilo in res jih z veseljem spremljam," so prenesli njeno izjavo. Omenila je še, da ji gre s pomočjo terapij na bolje.

"Tako da kljub dokaj enoličnemu dnevnemu ritmu, ki ga za zdaj še narekujejo terapije in počitek, kar gre. Priznam pa, da že močno pogrešam sodelavce in delo v redakciji in se že veselim vrnitve."

Kot nam je še uspelo izvedeti, se po naših zanesljivih virih Zgončeva na voditeljski stolček vrača kmalu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.