Goldie Hawn in Kurt Russell tudi v karanteni ne moreta drug brez drugega

37 let ljubezni

13. 5. 2020, 11:46 | Scena | Piše: Sandra Bratuša

              Goldie Hawn in Kurt Russell tudi v karanteni ne moreta drug brez drugega (foto: Profimedia) Profimedia

Par sta od leta 1983, in čeprav uradno nista poročena, vsako leto slavita svojo ljubezen. Goldie in Kurt sta se prvič srečala leta 1977, a sta šele čez 20 let postala par. Ko sta se spoznala, je imela ona 21 let, on pa 16. Igralka je pozneje priznala, da ji je bil Kurt všeč že na prvi pogled, a da takrat pač nista storila nič. 

Pozneje sta se srečala leta 1983, takrat, po kar 20 letih, pa je njuna ljubezen vzplamtela. Bilo je na snemanju filma Swing Shift. "Goldie nisem poznal zasebno, samo na snemanju. Ko pa sem jo ponovno videl, me je prevzela. Rekel sem ji, da ima prekrasno telo. To je kar izletelo iz mojih ust. Zahvalila se je za poklon,« se spominja Kurt. Pravi, da sta nekega večera s snemanja odšla ven, da bi vadila sceno plesa. Vadila sta jo do jutra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You caught us when we weren’t looking. #bestphotographerever #Repost @katehudson ・・・ Grandma and Grandpa duty...or should I say Mr and Mrs Claus 🤶🎅 #IKnewIt

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Štiri leta po tem, ko sta postala par, sta skupaj  zaigrala v filmu Overboard. »Ta film je najino ljubezen dobesedno razplamtel. Včasih namreč kar pozabiš, zakaj si se v koga zaljubil …« pravi Goldie (74), ki priznava, da svojih filmov nikoli ne gleda. Edina izjema je prav Overboard.

»Skupaj se imava odlično in ni nama treba podpisovati nobenih papirjev, da bi dokazovala svojo ljubezen. Povsem sem predana Kurtu (69) in mislim, da je v tem bistvo vsega. Dokler bo tako, ne čutim potrebe po ničemer drugem. Zakon je za oba nekaj nesmiselnega,« pravi Goldie, ki tudi odkrito govori o tem, kje je po njenem ključ za srečo, ki jo je našla v ljubezni.

Med karanteno Goldie Kurt veliko športata. Profimedia

Med karanteno Goldie Kurt veliko športata.

Ko sta postala par, je bil oče Goldiejinih otrok, Bill Hudson, že davna preteklost. Tako je bil Kurt tisti, ob katerem sta Kate in Oliver odraščala in ga tako rekoč imela za očeta. »Da je on tisti pravi, sem vedela takoj, ko sem videla, kakšen odnos ima z mojima otrokoma. To sem ugotovila, ko so me na primer obiskali med snemanjem filma. Bil je neverjeten z njima,« pravi Goldie.

Kurt je v nekem intervjuju dejal, da sta v štirih desetletjih, ki sta jih preživela skupaj, doživela tako rekoč vse. Zmage pa tudi poraze, vzgojila sta štiri otroke in zdaj uživata v življenju. Neverjetna in edinstvena zgodba predvsem za Hollywood. To, da je družina tako zelo složna, je le dokaz, da sta odlična starša in pa tudi stara starša, saj imata že šest vnukov. Le najmlajši Wyatt še nima otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just had to post this. My kitchen is alive with love 💕 #dogsofinstagram

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Čeprav sta skupaj že toliko časa, zatrjujeta, da jima ni niti malo težko biti skupaj tudi v karanteni. Goldie sicer pravi, da moraš dati partnerju tudi dovolj prostora, a ko pride situacija, kot je trenutno na svetu, dva, ki se imata res rada in se spoštujeta, zlahka preživita ves čas skupaj. Goldie in Kurt sta tudi v družbi svojih štirinožnih prijateljev, brez katerih, pravita, si ne predstavljata življenja.

PREBERITE ŠE: Vse, kar morate vedeti o Kim Yo Jong, mlajši sestri Kima Jonga Una ALI Cobainova kitara iz oddaje MTV Unplugged na prodaj za več kot milijon dolarjev

PRIPOROČAMO TUDI:  Zakaj kratkočasenje ni vedno tudi izguba časa

Sandra Bratuša
Novinarka