P.M. | 19. 3. 2023, 21:30

Govorice so potrjene: Diana je nekoč res pristala v priporu

Instagram/Sherotime

Njena svakinja Sarah Ferguson je voditeljico pogovorne oddaje in gledalce z zgodbo vidno presenetila.

Zdi se, da so Harryjevi spomini spodbudili Dianino nekdanjo svakinjo Sarah Ferguson, nekdanjo ženo princa Andrewa, da s svojimi zabavnimi spomini iz časa, ko je bila še uradna članica kraljeve družine, popestri pogovor v ameriški pogovorni oddaji, katere gostja je bila nedavno. Doslej se je namreč le govorilo, da sta se svakinji na predvečer poroke rdečelase Fergie, kot Fergusonovo kličejo Britanci, leta 1986 res noro zabavali in prišli celo navzkriž z zakonom.

Profimedia

V Združenem kraljestvu je sicer že več let krožila zgodba o norem večeru svakinj Diane in Sarah, a je le malokdo verjel, da so ju res aretirali zaradi neprimernega obnašanja. Dami sta se želeli nemoteno sprostiti, zato sta šli ven preoblečeni v policistki, v uniformah in z lasuljama na glavah sta bili neprepoznavni. Govorilo se je, da so ju na koncu vrgli iz nekega kluba, nato pa so ju aretirali pravi policisti in ju pospremili v pripor. Fergusonova je zdaj po 37 letih vse skupaj potrdila voditeljici Kelly Clarkson.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Ferguson (Fergie) (@sarahferguson15)

Priprta valižanska princesa in bodoča nevesta nista želeli povedati, kdo sta, namesto da bi obvestili Buckinghamsko palačo, sta policistom ukradli prigrizke, kar jih je še dodatno razjezilo, je dejala 63-letna Fergie in vidno šokirala voditeljico."Bilo je neverjetno, z Diano sva dejansko šli zamaskirani v nočni klub," je povedala v navalu iskrenosti in pokazala celo fotografijo z nore zabave.

Diana in Sarah kot policistki.

Diana in Sarah kot policistki.

Youtube/posnetek zaslona

Ko ju je natakar opozoril, da imajo vstop v klub le člani in da ne strežejo policistom, sta ga zapustili. Diana je zunaj preglasno komentirala obleko neke ženske, ki je ravno izstopala iz taksija. Začeli sta se hihitati, pritegnili sta neželeno pozornost policista, ki je patruljiral v bližnjem parku. Zaradi njunega neprimernega obnašanja in "sumljivih" policijskih uniform je poklical kolege. Nato so ju v policijskem kombiju odpeljali na postajo. "Pogrešam jo, skupaj sva se vedno veliko smejali," je dejala Fergie.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.