A. Kl. | 5. 2. 2022, 10:00

(VIDEO) Hollywoodska superzvezdnika kot grška bogova Zevs in Hera v oglasu za BMW

Profimedia

Pri BMW-ju so predstavili "teaser" za prihajajoči oglas, ki ga bodo v celoti predvajali med letošnjim Super Bowlom v noči na 14. februar po našem času.

V napovedniku za oglas Something Electric Is Brewing (Kuha se nekaj električnega) spoznamo poglavarja vseh bogov iz grške mitologije, boga neba in nevihte Zevsa, v katerega se je prelevil nihče drug kot Arnold Schwarzenegger.

74-letni akcijski zvezdnik in nekdanji guverner Kalifornije je v vlogi kralja bogov z gore Olimp v kavarni naročil makjato, a ko je na vrsti za prevzem naročila, natakar vztrajno narobe izgovarja njegovo ime.

Jezni Schwarzi se približa pultu in še enkrat poudari, kako se pravilno izgovori "Zevs", medtem ko njegov pozlačeni oklep kar cvrči od napetosti.

Profimedia

Ko t. i. barista končno dojame, da se stranka imenuje točno tako kot grški bog nevihte, igralec z resnim obrazom potrdi, da to drži, pograbi svojo kavo in še naprej srepeče gleda v oči mladeniča, ki mu je postregel kavo.

Medtem ko se Schwarzenegger oddaljuje, natakar vzklikne: "Kul!" Nato se zasliši zvok udarca strele in se pojavi logotip BMW skupaj z datumom prihajajočega Super Bowla.

Ne spreglejte: Kaj imata - poleg (bivšega) moža - skupnega Demi Moore in Mila Kunis?

Schwarzenegger je na oglas namignil že prejšnji mesec, ko je na Instagramu objavil sebe kot Zevsa na podobi, ki je spominjala na filmski plakat, a takrat ni še ničesar razkril, pripisal je le: "Prihaja februarja 2022".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Vlogo Here, boginje plodnosti in Zevsove žene, je prevzela Salma Hayek, saj je na svojem Instagramu v sredo objavila fotografijo sebe v podobnem slogu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Arnold Schwarzenegger je sicer že nastopil v oglasih med Super Bowlom - vsakoletni spopad najboljših moštev v ameriškem nogometu velja za najbolj gledan termin na ameriški televiziji, zato se naročniki in agencije kar pulijo med sabo, kdo bo posnel najboljši oglas -, in sicer za pivo Bud Light in videoigro Mobile Strike.

Na 56. Super Bowl se bosta pomerila prvak nacionalne nogometne konference Los Angeles Rams in prvak ameriške nogometne konference Cincinnati Bengals.

Med polčasom spektakla, ki bo potekal v kalifornijskem Inglewoodu, bodo lokaciji ustrezno nastopili zvezdniki hip hopa Zahodne obale Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar (z gostom iz Detroita Eminemom) ter r&b diva Mary J. Blige.

Novo na Metroplay: Pogovor z Borutom Pahorjem | N1 STUDIO