Sandra Bratuša | 14. 4. 2020, 11:02

Igralec Tom Hanks prebolel korono, a se ga še vedno izogibajo

Profimedia

Igralec Tom Hanks je bil med prvimi zvezdniki, ki so zboleli za koronavirusom. Okužil se je v Avstraliji, kjer je snemal film o Elvisu Presleyju. Pravi, da nihče noče biti dolgo v njegovi družbi ...

Na začetku marca je Tom Hanks (63) sporočil, da sta oba z ženo, prav tako igralko Rito Wilson (63), okužena s koronavirusom. "Počutila sva se malce utrujeno, kot da bi bila prehlajena, pestile pa so naju še manjše bolečine v telesu," je Tom pojasnil začetek bolezni.

 "Rita je imela nekakšen prehlad, ki se je pojavil in hitro  izginil. Imela je tudi povišano telesno temperaturo. Odločila sva se, da se testirava, testa pa sta bila pozitivna." Oba sta bila v stiku z veliko ljudmi, saj v biografskem filmu o Elvisu Presleyju, ki ga je snemal Tom v Avstraliji, igra menedžerja Toma Parkerja.

Rita Wilson je imela tam tudi nekaj koncertov. Nekaj dni sta bila v bolnišnici, nato pa v samoizolaciji v najetem stanovanju. Po dveh tednih, ko sta  bolezen prebolela, sta se Tom in Rita srečno vrnila v Ameriko.

Vedno zabavni Tom je bil pred kratkim kar od doma v vlogi voditelja komične oddaje Saturday Night Live in je na duhovit način povedal, kakšno je bilo njegovo zdravljenje in kakšno je življenje zdaj po bolezni.

"Predvsem moram povedati, da nihče noče biti dolgo v moji družbi, vsem je kar nekam neugodno," odkrito pove in dodaja, da ni potrebe po zaskrbljenosti. "Obrito glavo imam zaradi vloge v filmu, lasje pa mi zelo počasi ponovno rastejo."

Igralec je zelo pohvalil zdravniško osebje v Avstraliji in doma, še vedno pa sta pod nadzorom in seveda v samoizolaciji - tako kot vsi. "Obleka, ki sem jo oblekel za to oddajo, je prva po dolgem času, saj sem bil vseskozi v trenirki. Soproga mi je morala pomagati, ker sem pozabil, kako delujejo gumbi," se je pošalil Tom.

PREBERITE ŠE: Mati Neymarja se je vdala čarom mladega manekena ALI Challe Salle nad karanteno z novo pesmijo in videospotom

PRIPOROČAMO TUDI: Pol stoletja po razpadu skupina The Beatles še vedno vpliva na popularno glasbo

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih