Sandra Bratuša | 11. 4. 2020, 09:44

Challe Salle nad karanteno z novo pesmijo in videospotom

Domen Jančič
Challe Salle nad karanteno z novo pesmijo in videospotom (foto: Domen Jančič)

Challe Salle je bil eden od prvih domačih glasbenikov, ki so  svoje sledilce nagovorili, naj zaradi situacije s covidom-19 ostanejo doma. Priljubljeni glasbenik se zaveda, da ima ogromen vpliv na svoje poslušalce, predvsem na mlade, zato se tudi počuti odgovornega.

Priljubljeni glasbenik Challe Salle se zaveda, da ima ogromen vpliv na svoje poslušalce, predvsem na mlade, zato do njih čuti tudi določeno odgovornost. In prav ta odgovornost po njegovih besedah pomeni tudi to, da v obdobju karantene ustvarjaš novo glasbo in z njo razveseljuješ svoje poslušalce.

Po poletnem hitu Jackpot nam je pred kratkim predstavil pesem Pariz, s katero je dokazal, da je res pravi ustvarjalec hitov. Videospot je v samo štirih dnevih presegel 100.000 ogledov in zasedel drugo mesto lestvice Trending na Youtubu, kar je zelo lep uspeh.

"Kljub situaciji s covidom-19 sem se odločil, da bom izdal nov videospot, ki smo ga posneli še pred  karanteno. Šlo je za veliko preizkušnjo, saj je to moj največji projekt do zdaj, kar lahko opazite tudi pri kakovosti glasbene in video produkcije. Trudil sem se nadgraditi svoj stil in ustvariti nekaj modernega in osvežilnega za našo sceno," pravi Challe Salle.

Pariz je energična pesem v reggaeton in hiphop stilu, ki pa je zapakirana nekoliko drugače, kot je bilo občinstvo vajeno do zdaj. Govori o ljubezni med dvema, ki sta čisto nasprotje, med njima pa se prepleta nevarna kemija. Rdeča nit pesmi je mesto Pariz − svetovna prestolnica romantike.   

Za glasbeno produkcijo je tokrat poskrbel izkušeni producent Željko Mladenović, ki se je v zadnjih letih podpisal pod vrsto uspešnic v tujini. Challe Salle letos praznuje deset let glasbene kariere, Željko pa je bil njegov producent od samega začetka njegovega ustvarjanja.

Domen Jančič

Po nekaj letih premora sta se ponovno povezala in tako ob obletnici skupaj pripravljata nov album. Izšel naj bi 10. oktobra letos, ko načrtujejo še veliki koncert z bendom v Ljubljani, nato pa še v Mariboru. Pri produkciji je sodeloval tudi talentirani pevec in producent Luka Radaković – Rale, za videospot je poskrbela ekipa Squareme, s katero je glasbenik sodeloval že petič.

Režiser Luka Štigl in direktor fotografije Sebastjan Oblak sta ustvarila vrhunski izdelek, ki se brez težav primerja z moderno produkcijo videospotov v tujini. Snemanje je potekalo v Narodni galeriji in na heliportu v Lescah, v kadrih pa lahko opazimo tudi simpatično mladenko Živo Teršek.

Domen Jančič

Življenje v karanteni

Zanimalo nas je tudi, kako on preživlja dneve v karanteni. "Čeprav sem doma, imam še vedno veliko dela in poskušam svoj čas čim bolj kakovostno izkoristiti. V stanovanju imam glasbeni studio, tako da lahko ustvarjam in delam nove projekte. Kljub temu moram priznati, da močno pogrešam svoj bend, koncerte in občinstvo."

Challe Salle poleg glasbe s podjetjem Izstop ustvarja novo spletno stran in trgovino, kjer bodo naprodaj njegova oblačila. S podjetjem Kopija-Nova ustvarja novo linijo šolskih potrebščin, ki bo izšla pred poletjem, tako da mu dolgčas gotovo ni.

"Seveda pa nisem pozabil na šport, vsak dan se namreč odpravim na trening v naravo ali k prijatelju v garažo, kjer ima nekaj fitnes naprav. Zvečer si rad pogledam kakšen film ali pa v roke vzamem knjigo, trenutno berem Nova zemlja od Eekharta Tolla. Imam pa tudi to srečo, da ne živim sam."

PREBERITE ŠE: Drugo leto zapored Kylie Jenner najmlajša milijarderka na svetu ALI 30 let, odkar je Twin Peaks spremenil televizijo

PRIPOROČAMO ŠE: Koronovirus topi premoženje najbogatejših na svetu

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.