P.M. | 5. 10. 2022, 17:55

Oboževalci so zlomljeni: je eden najlepših zvezdniških parov tik pred ločitvijo?

Profimedia

Čeprav so njune težave že nekaj časa znane javnosti, naj bi par šele pred dnevi najel odvetnike za ločitev.

Brazilska manekenka Gisele Bündchen in igralec ameriškega nogometa Tom Brady sta dolgo veljala za enega najbolj zglednih parov na zvezdniški sceni. Poročena sta vse od leta 2009, skupaj pa imata tudi dva otroka, sina Benjamina in hčerko Vivian. Kot poroča več ameriških spletnih medijev, med drugim tudi CNN, pa par že nekaj časa živi ločeno. Po informacijah PageSix sta že najela odvetnike za ločitev.  

Kaj je šlo narobe?

Novica o tem, da je ločitev pred vrati je močno razburila njune oboževalce, številni tudi iščejo razloge in krivca. Medtem ko nekateri s prstom kažejo na Toma, saj se 45-letni športnik noče posloviti od svoje nogometne kariere in posvetiti družini, drugi menijo, da je za ločitev kriva Gisele.

"Naj mu da mir, da se sam odloči," komentirajo njene pritiske na moža. Kot je znano, se je Tom odločil, da bo še eno sezono ostal del ameriškega športa. 

Še ne tako dalež nazaj sta bila skupaj videti zelo srečna.

Še ne tako dalež nazaj sta bila skupaj videti zelo srečna.

Profimedia

"To je zelo nasilen šport, imava otroke in želim si, da bi bil bolj prisoten," je 42-letna nekdanja manekenka že večkrat povedala v intervjujih.

Je še kaj upanja?

"Poskusita rešiti svojo zvezo. Super par sta," je zapisal eden od oboževalcev. "Skupaj sta že 12 let in gotovo sta že kdaj šla čez zakonsko krizo ter jo tudi rešila," meni nek drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ali je bil Tomova športna kariera edini razlog za razhod, ni znano. Mnogi se že sprašujejo, kako bo slavni par razdelil svoje premoženje, glede na to, da sta oba multimilijonarja in nimata podpisane predporočne pogodbe.

Če bi skrbništvo dobila Gisele, bi to pomenilo, da bi lahko postala bogatejša za nekaj deset milijonov. Brady bi ji namreč moral plačevati preživnino, znesek le-te pa se  izračuna kot odstotek njegovega celotnega premoženja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.