P.M. | 28. 9. 2022, 11:15

Nova ločitev na slovenski sceni? Govorice so vse glasnejše ...

Sašo Radej/fotomontaža

Njuna dolgoletna ljubezen in močna vez je veljala za zgled, zato je kar težko verjeti, da je te sreče konec.

V zakonu glasbenika, skladatelja, dirigenta in aranžerja Roka Goloba in pevke ter članice glasbenega tria Katrinas Katarine Habe le ni vse tako rožnato. Med glasbenima zakoncema naj bi namreč že nekaj časa škripalo, piše revija Lady, ki za težave navaja tudi razlog.

Par iz srednješolskih časov

Že od leta 2010, ko je bil Rok zaradi glasbene kariere razpet med Slovenijo in Ameriko, so nekateri mediji pisali o krizi v njunem zakonu. Vendar jima je takrat težave uspelo zgladiti, in to predvsem zato, ker sta se odločila postaviti družino na prvo mesto.

"Starša dveh sinov sta od takrat zavzela vlogo popolnega para, kar pa se še nikoli ni izkazalo za pravo rešitev."

Igor Zaplatil

Nove razpoke

Zdaj naj bi se v njunem zakonu pojavile razpoke, ki naj jih ne bi bilo mogoče več zakrpati. In če gre verjeti govoricam številnih glasbenikov, naj bi bila po njihovem mnenju posredi pevka Rokove skupine KiNG FOO Aleksandra Josić. 

"Romantično razmerje z Aleksandro naj bi trajalo že nekaj časa, na številnih nastopih in v zaodrju koncertov naj ga niti ne bi skrivala več."

Govorice so na Lady želeli preveriti pri zvezdniških akterjih, a kot pravijo, so vsakič naleteli na gluha ušesa. Družinski prijatelj para jim je potrdil, da je njuna ločitev prava mala javna skrivnost, saj da za njo vedo že vsi. Čedalje glasnejših govoric na glasbeni sceni za zdaj noben od njiju ne komentirata.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.